ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Vi ćete biti toliko zaneseni u ovoj nedelji da je pitanje da li ćete se I setiti da biste povremeno trebali da uzmete neki zalogaj. Obzirom da će leptirići u stomaku lepršati punom snagom, moguće je da će vam hrana biti zaista ni na kraj pameti. Ako ništa drugo, ne preskačite doručak I jedite više voća.

Ljubav

Pa drage Škorpije, nadam se da ste spremne za jedno gromko zaljubljivanje. Konjukcija Sunca I Neptuna u vašem polju ljubavi doneće zanos, doneće romantiku, doneće čistu poeziju u odnosu sa nekim zbog koga vam srce preskače I zbunjeno lupeta. E, sad….velike su predispozicije da je ovo neko koga već poznajete izvesno vreme, ali to ne mora biti kod svih slučaj. Moguće su I one varijante da vas ljubav potrefi potpuno neočekivano, bukvalno “iza ćoška”, kada se najmanje nadate. Da li od sve ove lepote može biti nečeg trajnog, to zavisi od mnogo faktora, ali na prvi pogled – imate velike šanse.

Ako već imate emotivnog ili bračnog problema, tu baš situacija I nije ružičasta. Povremeno između vas dvoje dolazi do nekih mirnijih faza, ali čini mi se da je taj mir samo uvod u neke nove bure. Za sada se sve drži pod kontrolom, ali u kom će pravcu krenuti u nekom narednom periodu, to je već pitanje.

Posao

U ovom periodu I na dalje važi ona krilatica – preko preče, naokolo bliže. U prostom prevodu – ništa ne može niti da se reši niti da se pokrene preterano brzo, tempo je takav kakav je (za vaš ukus prespor) ali ne možete učiniti ništa sem da se prilagodite. Povremeno će biti jakih pokazatelja da ste na dobrom pravcu, pa morate istrajati na ovaj način I dalje. Neka poslovna partnerstva će početi da pokazuju znake oporavka, više poslova I projekata koje ste pokrenuli ranije, sada počinje da daje rezultate.

Novac

Finansijski segment je stabilniji nego u prethodnom periodu. Imaćete početkom nedelje neki veći trošak, ali ćete brzo uspeti da nadoknadite manjak u budžetu. Imate priliku da I kroz neke dodatne prihode od poslova uvećate svoje prilive. Sve u svemu – bićete dosta zadovoljni.

Zdravlje

Ova sedmica nije najstabilnija u zdravstvenom segmentu, naročito starijoj populaciji. Koristite prepisane terapije, više se odmarajte. Generalno, Škorpije su u periodu energetskog pada.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!