JARAC – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Vi po prirodi niste neka izelica, ali ste sada u periodu kada vam je svaki zalogaj sladak I istinski u njemu uživate. Možda se probudila ona gurmanska crta kod vas, a možda ste jednostavno u društvu ljudi koje volite, pa je tada sve ukusnije I lepše. Bez nekih posebnih saveta za vas, red je da se malo opustite…

Ljubav

Oni koji su usamljeni, našli su osobu sa kojom mogu da zamisle sebe u nekoj dubljoj priči. Odgovara vam njena energija jer vam unosi živost I optimizam u svakodnevicu. Iako sve ovo izgleda I više nego dobro, jedini savet koji mogu da vam dam je da se ne zalećete, makar u ovoj sedmici. Naime, čini mi se da ste emotivniji I romantičniji nego inače, pa sve gledate kroz ružičaste naočare. Pustite da prođe neko vreme, ne požurujte situacije, već samo uživajte u razgovorima I prisustvu. Ako vredi, to ćete ubrzo I sami shvatiti.

Vi, u emotivnim vezama I brakovima, o svemu možete razgovarati, samo ćete bežati od razgovora o problemima kao đavo od krsta. A da problema ima, ima ih. I sami ste toga svesni, jer je nekih situacija I vama I voljenoj osobi već preko glave. Kako god to vama izgledalo, ova nedelja jeste dobra da pokrenete priču sa partnerom, I to baš onu – šta da uradimo da popravimo naš odnos?

Posao

Pred vama je odlična poslovna nedelja. E, sada nema više vremena za odmaranje I odlaganje, već se spremite da uhvatite svaku priliku, kojih će svakako biti. Poslovi I projekti koje ste pokrenuli sada ulaze u završnu fazu I počinju da daju svoje rezultate. Usmerite se na dogovore I napravite I ovde neke konkretnije pomake. Ako ste nezaposleni, ne čekajte ni časa, već pravac u potragu za poslom! Odličan je trenutak da ga I pronađete. Saradnja sa strancima vrlo uspešna, kao I kreativna I umetnička zanimanja.

Novac

Za finansijski segment samo jedna reč – odlično. Dobro za redovne prilive, ali dobro I od povremenih I dodatnih poslova. Pare vas jednostavno hoće. Iskoristite vreme da kupite neku sitnicu koju ste planirali ili da pokrijete neka dugovanja.

Zdravlje

Ovaj period je više nego dobar za vas. Starijoj populaciji bih ipak preporučila da provere krvnu sliku I urade neke osnovne analize.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!