DEVICA – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Savet za vas je da ne preskačete doručak I pored užurbanosti koja će vas pratiti svakog jutra (ne, kafa ne može da zameni obrok). Odvojite malo vremena da pojedete nešto kvalitetno što će vam dati dovoljno energije za izazove koji vas čekaju tokom radnog dana.

Ljubav

Drage Device, hajmo osmeh na lice, jer u ljubavi je sve baš kako treba. Ako imate emotivnog partnera, bez obzira na to da li je to duža veza ili ste u ljubavne vode zaplovili od skora – sve ide kao po loju. Hajde, dobro, možda u prvih par dana ove nedelje bude nekih zbunjujućih situacija, ali sigurna sam da ćete to vrlo brzo prevazići. Eto, čisto da vam bude na pameti – vaš partner ne ume da vam čita misli (ta veština se ne stiče baš tako lako) pa ako imate neke primedbe, zahteve, predloge – moraćete da se izjasnite. U suštini – sve je ok.

Ukoliko ste sami, definitivno je da se može pojaviti jedna osoba koja će se itekako pokazati kao interesantna I sa kojom se može ostvariti I dobra komunikacija, ali I ići ka nekim konkretnijim stvarima. U suštini, ono što ste čekali sada dolazi. Možete imati jedan iskorak ka prošlosti, ali čini mi se da će to biti samo u smislu konačnog završetka ove priče. Nešto bolje čeka na vas.

Posao

Biće nekih par čudnih ili zbunjujućih situacija u poslovnim saradnjama. Moguće je da se vi I druga strana nećete razumeti u potpunosti ili da ćete I vi I oni biti skloni greškama. Pokušajte vi lično da budete jasni I koncizni da ne bi dolazilo do problema. U suštini, sada mnogo bolje funkcionišete u saradnjama koje traju već neko vreme, gde dobro znate sve poteze I vas I poslovnih partnera, I gde nema mesta iznenađenjima. Pokretanje noviteta može biti skopčano sa napetošću I neizvesnošću.

Novac

Dobra finansijska simbolika tokom ovog perioda. Redovni prihodi I stabilnost. Može se u ovoj nedelji dogoditi da vam neko od prijatelja zatraži pozajmicu. Razmislite dobro, jer trenutno nisu dobre predispozicije da dajete svoj novac bez nekih čvrstih garancija.

Zdravlje

Vreme je da se steknu neke dobre navike, a da definitivno kažete “stop” onim lošim. Ovo je period kada možete mnogo toga učiniti za svoje zdravlje. Nemojte ga propustiti.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!