RAK – nedeljni horoskop od 22. do 28.02.2016.

Ove sedmice što dalje od alkohola, čak I što se kafe tiče budite umereni. Umesto toga mnogo vode, čajeva, voćnih sokova ili šejkova. Vodite računa o kvalitetu namirnica jer vam je stomak osetljiviji nego inače I možete očas posla “pokvariti” želudac.

Ljubav

Malo zbunjujuće situacije u ljubavi, naročito onima koji su slobodni. Evidentno je da se neko pojavio I duboko vas dotaknuo, prosto prodrmao. U suštini, ovo je osoba o kojoj ste maštali, ostvarenje svih vaših snova I želja po pitanju ljubavi. Međutim, tu postoji nešto što vas tišti I što vam smeta. Ili se bojite eventualnog novog povređivanja ili imate osećaj da ova osoba nešto krije od vas. Kada dođu ovakvi momenti, onda je najbolje poslušati intuiciju I biti malo oprezniji. U suštini savet je – ne trčite pred rudu, ako je nešto namenjeno, neće vam pobeći. Dajte malo vremena I sebi ali I drugoj strani da pokaže ko je I šta je I vredi li prepustiti se.

Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku, definitivno je da se vi I partner niste smirili I da I dalje nastavljate sa nekim dokazivanjima I prepucavanjima. Čas ste u plus, čas u minus fazi. Potreban vam je jedan ozbiljan razgovor I to da konačno odlučite – zajedno smo….ili nismo…

Posao

Oni koji se bave idejnim, kreativnim radom, umetničkim zanimanjima, koji rade u medicinskim ustanovama – imaju pred sobom jednu dosta dobru nedelju kada će prilike za prosperitet biti više nego izvesne. Generalno – promenljiva poslovna sedmica pred vama. Neke situacije vam nisu jasne, unose vam zbunjenost I koliko god se trudili, ne možete da dođete do pravih rešenja. I vaša su raspoloženja vrlo varijabilna, naročito u prvom delu sedmice. Drugi deo nedelje je bolji za dogovore I saradnje.

Novac

Biće par prilika za dodatnu zaradu tokom ove nedelje. Nećete se obogatiti, ali ćete moći da dopunite svoj budžet. Ne zalećite se u nekim ulaganjima, budite pažljivi I oprezni I nećete pogrešiti. Uspevate da podmirite neke troškove koji su vam zadavali glavobolju.

Zdravlje

Pažnja vam je već skrenuta na ishranu, a osim toga neće biti većih problema u zdravstvenom segmentu. Starijima nešto osetljiviji plućni deo.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!