Bik nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Ove nedelje vašu hedonističku prirodu možete zadovoljiti uživajući u nečem što možda iskače iz vaših uobičajenih navika kada je hrana u pitanju. Morski plodovi, naročito rakovi, ali i riba iz brzih voda, potoka. Ovo možete upotpuniti kombinovanjem sa egzotičnim začinima i voćem i uživati u svakom zalogaju.

Ljubav

Vladarka vašeg znaka, Venera, nalazi se u mekom, prijemčivom znaku Raka i u aspektima koji će vam doneti da sve ono vezano za emocije doživljavate mnogo dublje i prodornije. U bračnim odnosima i vezama ostavili ste jedan teži period za sobom, ali još uvek vučete posledice. Poverenje nije još uspostavljeno i morate ga lagano graditi na dalje. Slobodnima, osim bivših emotivnih partnera koji pokušavaju da ponovo postanu aktuelni, sledi još jedna prilika za nov početak. Međutim, komunikacija se usporila i biće malo šansi da veza zaista i otpočne.

Posao

Polje posla je dosta turbulentno, vi pokušavate da pohvatate konce i sredite uzavrele situacije, ali je sigurno da vam ova sedmica ne donosi lakoću. Poslovi koji su nedavno započeli stagniraju, očekujte kašnjenja i onoga što je do sada funkcionisalo kako treba. Neko od kolega vas može izbaciti iz takta svojim ležernim odnosom prema zajedničkim obavezama. U drugom delu nedelje sledi smirivanje.

Novac

Polovinom sedmice naplaćujete neko zaostalo potraživanje, isplata honorarnih zarada ili dobitak preko ugovorenih i odrađenih poslova. Vrlo je verovatno da ćete veći deo ovog novca proslediti odmah dalje…

Zdravlje

Možda mislite da ste se toliko srodili sa stresom, da više i ne osećate njegove posledice. Bolovi u želucu, stomačnoj regiji, upozorenje su da nešto ozbiljno treba menjati.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!