Rak nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Ove nedelje imate teškoće pri varenju, tako da ćete morati da se organizujete da imate makar pet lakih obroka u toku dana. Organizam vam ipak žudi za slatkišima, tako da je teško da ćete uspeti da pobedite iskušenje neke čokoladne torte ili kolača. Napomena – dobro vodite računa o svežini namirnica koje koristite!

Ljubav

Venera, planeta ljubavi, šeta kroz vaš znak i vi zaista žudite da nekom poklonite svoje srce. No, izgleda mi da ćete ove nedelje proći u onom stilu – Tako lepa, a sama…. pokušaji da se sa nekim zbližite unapred su, čini mi se, osuđeni na propast ili makar na razvlačenje situacije koje vam cepka živce na sitno. Očekujete mnogo od jednog susreta, ali bojim se da ćete ostati razočarani dešavanjima. U brakovima i emotivnim vezama partner i vi uspešno nervirate jedno drugo, ne pokazujući ni najmanje želje da pokušate da se usaglasite.

Posao

Problematične okolnosti u poslovnom okruženju. Teška realizacija planiranog a odnosi sa kolegama i nadređenima mogu povremeno biti dosta turbulentni. Možete izgubiti poverenje u neke osobe sa kojima radite, jer ćete čuti da vam pričaju iza leđa. Ne verujte obećanjima i ne prihvatajte tuđe obaveze na sebe. Neko može kontrolisati vaš rad, sredite papirologiju, moguća je provera od strane autoriteta ili inspekcije.

Novac

U utorak i sredu manji novčani prilivi, uglavnom na konto nekih ranije odrađenih poslova. Nije dobro vreme za pozajmice i kredite. Povećani troškovi.

Zdravlje

Stomačna regija dosta ugrožena tokom ovog perioda, najviše zbog stresa i toga što ne vodite ni malo računa o sebi. Posetite lekara.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!