Vodolija nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Iako ste veliki pobornik zdrave ishrane, kao i neobičnih kombinacija ukusa (koje u vašoj režiji, uvek ispadnu savršeno), ove sedmice ćete se preorijentisati na nešto sasvim drugačije. Svi apetiti su pojačani, potrebni su vam intenzivni ukusi, ješćete dosta začinjenu hranu, koja će se najviše bazirati na mesu i mesnim prerađevinama, a nećete moći da zaobiđete ni deserte.

Ljubav

U polju ljubavi je malefični Mars i izgleda da ni vi ni voljena osoba ne možete da odolite a da ne „podbodete“ jedno drugo zajedljivim primedbama i sarkastičnim komentarima. Oboje ste skloni da prebacujete jedno drugom neke stare greške. Kada već pričamo o tom „starom“ i vi ćete biti skloni da utehu tražite u bivšim emotivnim partnerstvima. Iako na samom početku može izgledati kao da je to samo priča o „dobrim, starim vremenima“ i evociranje lepih uspomena, vrlo lako stvari mogu krenuti mnogo ozbiljnije. Rešite jedan problem tako što ćete napraviti drugi. Baš u vašem stilu.

Posao

Početak nedelje donosi kritične trenutke, probijanje rokova i nesuglasice u radnom okruženju. Nadređeni neće imati razumevanja za vaša objašnjenja. U drugom delu sedmice ste već rasterećeniji, iako će tempo dešavanja biti isti, sada već možete reći da ste gro nekih zamršenih situacija uspeli da odradite i rešite. Kraći poslovni put pred kraj nedelje donosi vam ugovor o novim saradnjama.

Novac

Finansijski oporavak kod vas je očigledan, ali tokom ove sedmice ne rasipajte novac, biće vam potreban da podmirite neke troškove koji će se dosta neočekivano pojaviti.

Zdravlje

Ove nedelje budite pažljivi jer je naglašena sklonost povredama. Oni koji inače imaju problema sa žučnom kesom neka obrate pažnju na signale koje im telo šalje. Možda treba promeniti terapiju ili se opet posavetovati sa lekarom.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!