Lav nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Naše drage „velike mačke“ će ovih dana imati zaista Lavovski apetit. Bitku protiv konzumiranja slatkiša nećete moći da dobijete, pa priznajte „neprijatelju“ pobedu i navalite na bogate, slasne, kremaste poslastice. Sve ono što je na žaru mamiće vam osmeh na lice, pokušajte sa grilovanim povrćem, da makar liči da se hranite zdravo…

Ljubav

Kakve ljubavne drame, kakvi zapleti kao u španskim serijama…uživaćete u svojoj ulozi u centru zbivanja budno motreći da svi vaši udvarači budu na broju. Da napomenem da ovo važi za one slobodne, koji će zaista tokom ovog perioda moći da biraju kome će dati svoju naklonost. Kod onih u braku su već drugačija dešavanja – partner i vi imate ozbiljna razmimoilaženja i neke teške reči ili odluke mogu pasti između vas. Oni u vezama neka vode računa da njihove tajne ne ugledaju svetlost dana…život jeste pozornica, ali ne treba ga dodatno komplikovati…

Posao

Vladar vašeg znaka, Sunce, u toku ove sedmice je u prilično napetim aspektima, što će vama na ovom polju doneti momente kada se morate izboriti sa nekim ometajućim faktorima. Očekujte kašnjenja informacija ili poslovne prepiske, ali ne u toj meri da ne uspevate da završite započeto. Razgovor oko novog posla ili projekta moraće da bude odložen, najverovatnije zbog vaših obaveza. Nezaposlenima teškoće oko dogovora sa potencijalnim poslodavcem.

Novac

Iako su se finansijske prilike u poslednje vreme poboljšale, i dalje vam stoji teret nekih neizmirenih obaveza. Ove sedmice možete napraviti neki dogovor, prolongiranje ili reprogramiranje duga.

Zdravlje

Generalno se osećate dobro, međutim – zbog trenutne postavke planeta na vaš znak, trebalo bi proveriti neke stare boljke ili razgovarati sa doktorom oko eventualne promene terapije za hronične bolesnike.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!