Vaga nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Kad god se ne osećate baš najbolje, kad ste pod stresom, tužni ili usamljeni, vi posežete za hranom… a isto tako volite da pokažete svoje kulinarsko umeće i savršeno aranžiranje hrane. Ove sedmice ćete moći da ugostite u svom domu neke drage osobe. Za tu priliku predlažemo sveže jagode, šlag i dobro vino ili šampanjac…zabava može da počne…

Ljubav

Do polovine nedelje tenzija u bračnim odnosima, a onda lagano, postepeno smirivanje. Bura je iza vas pa pokušajte da u narednom periodu učinite više za očuvanje svog porodičnog doma. U emotivnim vezama partner može imati prevelike zahteve i očekivati od vas punu podršku, u isto vreme nespreman da vama izađe u susret po nekim pitanjima. Za slobodne Vage ovo nije pravi trenutak da traže stabilnog partnera. Neko vam se može na brzinu dopasti ali vas isto tako brzinski i razočarati kada shvatite da ne želi isto što i vi.

Posao

Razmimoilaženje između vaših akcija i rezultata je očigledno. U ovoj nedelji mnogo ulažete u poslovna partnerstva, ali vam situacije izmiču kontroli i često razmišljate da u stvari i ne postižete ništa značajno. Stoji da su neki odnosi napeti i da možda nećete moći da napravite kompromis sa saradnicima. Ipak, neke prilike za koje ste mislili da ste ih propustili ponovo će biti pokrenute. Glas, kontakt od jedne moćne osobe ili autoriteta donosi vam nadu. Ovo neće ostati samo na obećanju.

Novac

Jedan deo novca koji ste uspeli da sklonite na stranu, otići će na uplatu planiranog putovanja. Generalno, u trošadžijskom ste raspoloženju i nemojte se posle čuditi što vam je novčanik prazan.

Zdravlje

Stres i nervoza su već neko vreme prisutni u vašem životu, ali pokušavate da to potisnete. Ukoliko se u ovom periodu pojavi anksioznost, glavobolje, teško disanje – znak je da vam je što pre potrebno opuštanje i relaksacija.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!