Ribe nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Ako neko uvek ima dobar, zdrav apetit – onda su to Ribe. Druga je stvar što su zbog linije spremne da se odreknu svega. Kada imaju ljubavne probleme, ili pak kada su ludo zaljubljene – uvek se okreću hrani. Pošto je ove sedmice ljubavni život intenzivan, i Ribe će intenzivno ubacivati kalorije u sebe. Nećete biti probirljivi, i dobro je što ćete se istim tempom i trošiti. Ipak, uvek treba biti lep…

Ljubav

U emotivnim odnosima i bračnim vezama sledi smirivanje, jer je partner rešio da popusti, po ko zna koji put. Doduše, i vi ste potajno želeli da stvari dođu na svoje mesto, ali ste rešili da budete zadrti, da ne popustite i da isterate svoje do kraja. Ovo se dogodilo u pravom trenutku, jer ste već bili spremni da otrčite nekoj bivšoj ljubavi i potražite utehu u njenom zagrljaju. Zato slobodni nemaju takve kočnice. Ne, nema ničega novog, ovo je sezona kada je samo staro na repertoaru. Ona duboko zapretena osećanja prema nekom će se opet probuditi i Ribe, sa sve fanfarama i vatrometom, ulaze u još jedan karmički krug.

Posao

Bićete skloni manipulacijama i zakulisnim igrarijama, samo da bi ostvarili svoje ciljeve. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. I poslovni partner i nadređeni se protive nekim vašim potezima, ali vi tvrdoglavo istrajavate i terate po svom. Moguće je da će se ovo još i pokazati kao dobro. Neke prekinute saradnje se sada mogu obnoviti, budite posrednik i pribavite zasluge za sebe. Bez finansijskih ulaganja i pokretanja novih poslova, za to još uvek nije vreme.

Novac

Povećane troškove nećete moći da izbegnete tokom ove sedmice. Priliv koji očekujete stiže sredinom nedelje a sada je moguće da naplatite i neki „usputni“ poslić.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja u napetim aspektima govori da možda i niste toliko dobro koliko mislite. Možda je najbolje da odete i uradite, za početak, makar analizu krvi.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!