Jarac nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Jarčevi su se zaželeli nekih starih ukusa i jela koje im je u detinjstvu spremala baka ili nečega što odavno nisu imali na svom meniju. Začudićete možda članove porodice kada poželite za doručak kačamak ili poparu, a uz ručak pokušate sami da napravite proju sa sirom. Mirisi gibanice, pite od heljde ili koprive ili sarmica od zelja mogu se ovih dana širiti iz vašeg doma.

Ljubav

Kod slobodnih je u ovoj nedelji jako naglašena romantičnost i želja da što pre ostvare bliskiji kontakt sa osobom koja im se dopada, a koju su skoro upoznali. Ne bih da kvarim vaše maštarije, ali lako je moguće da se vrlo brzo razočarate kada shvatite da sa njom/njim imate jako malo dodirnih tačaka, da su vam i karakteri i pogled na svet različiti. Izgleda da krećete u dalju potragu…Zahlađenje u emotivnim odnosima ili u brakovima ne bi trebalo da vas iznenadi – i vi i partner već duže vreme izbegavate neke ozbiljne teme i gurate ih pod tepih. Sada vidite šta ćete sa ovom situacijom…

Posao

Teško ćete ostvarivati zacrtano, a ni kolegijalnim ponašanjem osoba sa kojima radite nećete moći da se pohvalite. U ovom periodu su oni na koje računate spremni da vas ostave da se snalazite sami, kako znate i umete. Moguće je da će neko od kolega morati da ode i na bolovanje, pa ćete biti primorani da odradite i njegove obaveze. Sve u svemu – dosta naporna nedelja u kojoj će biti teško zadržati hladnu glavu i dobro raspoloženje.

Novac

Dosta, dosta napeto na polju novca. Nikako nije vreme da ulažete niti da trošite na ono što u ovom trenutku nije prioritetno i obavezno. Ne posežite u svoj „štek“ da biste nekome pozajmili pare, biće velikih problema oko vraćanja.

Zdravlje

Polje zdravlja je pod prilično teškim planetarnim aspektima, pa je vreme da, ukoliko osetite bilo kakav problem, potražite nadležnog lekara. Slaba tačka su naročito zubi, vilica, a ni imunitet vam nije najsjajniji.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!