Blizanci nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Pošto ćete se dosta trošiti, ove sedmice je neophodno da povedete posebnog računa o tome šta unosite u svoj organizam. Potrebno vam je kvalitetno „gorivo“, obilan i bogat doručak i više manjih obroka tokom dana. Jedite sveže voće i povrće. Ako ste u prevelikoj žurbi, makar konzumirajte par puta u toku dana šaku suvog voća pomešanog sa suncokretom, lešnikom, kikirikijem ili bademom.

Ljubav

Da ste povređeni nekim ponašanjima voljene osobe, to zaista stoji. No, ako budete umešali inat i tvrdoglavost u celu priču, teško ćete doći do pomirenja i stabilnosti. Ni bračnim partnerima u ovom periodu nije lako – em vas poslovne obaveze odvlače jedno od drugog, em zajedničke trenutke koristite da prebacujete jedno drugom za svaku sitnicu. Najgore je što se vas neko pričom dodatno huška. Slobodni će uspostaviti komunikaciju sa osobom koju su skoro upoznali. Za sada sve ide kako treba, nemojte žuriti da ne pokvarite.

Posao

Nije lagana nedelja pred vama. Možda ste pomislili da ste uspeli da ispozavršavate neku poslovnu problematiku, da bi se u toku ovog perioda sve ponovo vratilo na dnevni red. Situacija je dodatno otežana zbog vaše lične nesigurnosti, padova koncentracije i konfuzije, i u ovom periodu savetujemo dodatni oprez u svemu što radite. Nije vreme za nove početke, jer u najavi nagoveštavaju gubitke.

Novac

Novac vam prosto nestaje, i bez obzira na to što može biti priliva od nekih dodatnih poslića, teško je da ćete uspeti da poplaćate sve troškove. Kvarovi aparata u domaćinstvu…

Zdravlje

Ove sedmice je izvestan gubitak energije, pa ćete biti podložniji virusima i bakterijama.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!