Devica nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Vi ćete vrlo voditi računa o svojoj ishrani tokom ove nedelje, čak ćete pokušati da promenite neke svoje lošije navike i odreknete se hrane za koju ste svesni da vam ne odgovara. Pored svežeg voća i povrća, naročito bi trebalo obratiti pažnju da svakoga dana na meniju imate i proizvode od integralnog, heljdinog ili kukuruznog brašna.

Ljubav

Stoji neraspoloženje na ovom planu, bez obzira da li ste sami ili u braku, emotivnoj vezi. Neke stvari bračni partner i vi nikako da oprostite jedno drugom, i stalno se vrtite u krug potežući već odavno prežvakana pitanja. Neko ovde mora popustiti, ili idete u ozbiljna razmimoilaženja. U emotivnim vezama isto napeti momenti, ali ovde vi možete rešiti situaciju, potrebno je samo malo dobre volje sa vaše strane. Slobodne jedan susret može odvesti pravo u burnu ekstatičnu avanturu. I ništa više…

Posao

Ako želite da radite u korist svoje štete – sve vam je otvoreno baš za to. Zato, pamet u glavu i vrlo obazrivo tokom ove nedelje plivajte po uzburkanim poslovnim vodama. Ništa nije na vašoj strani, sem vaše pameti , snalažljivosti i obazrivosti – sve ono što radite dva puta proverite pre nego što prosledite dalje i nadajte se najboljem. Malo je reći da su kolegijalni odnosi loši i da će neki od saradnika jedva dočekati neki vaš pogrešan potez. Igrajte mudro.

Novac

Prilive i troškove tokom ove sedmice nije lako pomiriti. Zatvarati oči i praviti se da problemi ne postoje nije adekvatno rešenje. Neophodno je da što pre napravite neki plan vraćanja dugova. I pridržavate ga se.

Zdravlje

Vi ste lično dobro, ali možete biti zabrinuti za zdravlje nekog od članova porodice. Ponudićete svoju pomoć i podršku.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!