Škorpija nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Vi ste „svaštojed“ i iskoristićete priliku da probate sve. Jer, svaka hrana je jedno novo iskustvo u kome se može uživati. Od brze hrane do najkomplikovanijih jela – Škorpijin apetit je neverovatan. Ove sedmice nećete sebe „maziti“ – bićete u žurbi, i verovatno samo usput ubacivati „ogrev“ da organizam može da nastavi da funkcioniše dalje. Pekare i fast fudovi – čuvajte se!

Ljubav

Svidelo vam se to ili ne, prošlost se sve više sprema da vas primi u zagrljaj. „Sudar“ retrogradnog Merkura i Marsa, vladara vašeg znaka, tokom ove sedmice, prodrmaće Škorpionski emotivni mir iz temelja. U svačijem životu postoji „ona neka“ osoba zbog koje uvek brže zakuca srce, a sada vam sledi susret, kontakt sa njom. Naravno, ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, ovo svakako nije dobro, ali generalno nisam sigurna da će čak i onima slobodnima doneti nešto što valja. Ipak, nećete moći da se obuzdate i da ne „poletite“….samo nemojte posle da slećete prinudno…

Posao

Retro Saturn u polju posla i zarada koji se lagano približava ulasku u vaš znak, čini da neke situacije postaju sve više opterećujuće po vas. Borba za promene i boljitak postaje iz dana u dan sve napornija, ali će od sredine nedelje stvari konačno početi sa okretanjem u vašu korist. Šansa koju ste čekali, obećanje kojem ste se nadali, prilika za koju ste znali da je nećete propustiti – vreme je da zaista počnete da se dižete.

Novac

Iako ste dosta zaduženi (a neki od tih dugova će doći na naplatu u ovom periodu) ipak ste u boljoj poziciji od drugih, jer su prilivi em stabilni, em postoji tendencija da se povećavaju. Pamet u glavu i odredite prioritete.

Zdravlje

Neke stare boljke mogu vas ponovo opterećivati. Ugroženi su vam naročito zglobovi, kičma, kukovi. Sve više shvatate da vam je hitno potrebno vežbanje ili neki drugi tip rekreacije.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!