Strelac nedeljni horoskop od 25. do 31.05.2015.

Ove nedelje će Strelčevi biti zainteresovani da isprobaju neke specijalitete drugih kuhinja. Svratićete u kineski ili indijski restoran, ili čak pokušati da sami pripravite neki od recepata koje ste pronašli na internetu. U svakom slučaju, dobro ćete se zabaviti a i uživati u novim ukusima. Prijatno!

Ljubav

Vaše polje ličnosti, kao i polje braka i emotivnih partnerstava, pod napetim je aspektima dva malefika, Marsa i Saturna i sve ono što će se dešavati u ovom životnom segmentu se najblažim rečima može opisati kao – sukob volja. Stoji da ćete i vi i draga vam osoba pokušavati povremeno da izađete iz začaranog kruga nesuglasica, teškoća, okolnosti koje vas oboje pritiskaju, ali će uspeh biti vrlo promenljiv i nestabilan. Slobodni mogu, iz frustracije zbog nepronalaženja prave osobe, ući u prolazan ili tajni odnos. Doduše, to se može dogoditi i onima koji imaju partnera. Problemi se ne rešavaju na taj način.

Posao

Stelijum planeta u polju poslovno partnerskih odnosa, pokazuje koliko ste u ovom trenutku fokusirani na to da sredite neke bitne situacije za vas. No, ovo sređivanje je daleko od lakog, obzirom na to da može doći do nepredviđenih situacija i blokada na ovom polju. Moguće je da ćete na neke probleme morati više puta da se vraćate. Ne sarađujete dobro sa ženama tokom ove nedelje, naročito ako su vam nadređene.

Novac

Nemojte se iznenaditi i čuditi ukoliko shvatite da je započeta zakonska procedura u vezi nekog vašeg dugovanja. Još uvek imate prilike da sklopite dogovor i eventualno ovo odradite na rate.

Zdravlje

Oštre glavobolje i nedefinisani bolovi u stomačnoj regiji možda zaista nisu ništa oko čega treba dizati paniku. Ipak, ako se ovo nastavi ili bude učestalije – vreme je da se obratite lekaru.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za maj 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

error: Content is protected !!