BIK – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Nešto nisam sigurna da ćete novogodišnje veče provesti kod kuće. Suviše ste dobro raspoloženi za provod, da biste krčkali nešto na šporetu. Za one koji ipak u kućnoj režiji budu slavili, predlog je da makar isprobaju neke nove začine u svojoj kuhinji. A za desert probajte crnu čokoladu sa čilijem…

Ljubav

Onima u dužim emotivnim vezama ovo je pomalo sumoran period. Vi se osećate prilično dobro, raspoloženi ste i željni da provodite više vremena sa voljenom osobom, ali druga strana nije u mogućnosti da vas ispoštuje. Pomalo vam je već muka od toga da je sve na prvom mestu, pre vas, ali trenutno ne možete uraditi mnogo toga da biste popravili situaciju. Partner ima lične prioritete kojima mora da se posveti i svesni ste da prigovori nemaju mnogo efekta. Uspećete da se uklopite što se dočeka nove godine tiče, ali i to će biti u poslednjem trenutku ili na jedvite jade.

Međutim, kada se partner malo opusti u danima posle dočeka, možete biti iznenađeni njegovom inicijativom i strašću. Ulazak u 2016-u je baš popravio stvari…Bikovi koji su slobodni tokom ove sedmice nemaju baš neke bajne prilike da se nađu u bilo čemu ozbiljnijem. No, zato pred sobom imate dane neizmernog uživanja i flertovanja…

Posao

Uspećete da prevaziđete neke poslovne zbrke i zastoje koji se mogu javiti odmah na početku nedelje. Samo je bitan dogovor i kompromis, i stvari brzo dođu na svoje. Dobro je što vas i neki ljudi podržavaju i daju prioritet vašim predlozima i idejama. Iako ovo neće biti vreme kada ćete uspeti da uradite mnogo, ipak ćete rešiti neke sitnije zaostale probleme. Taman da vam ne prave frku odmah po ulasku u novu godinu. Jedan jači poslovni dogovor ste započeli vrlo uspešno. Realizacija dolazi u novoj godini.

Novac

Istina je da se neki priliv malo razvlači, ali ipak stiže na vreme. Doduše, vi ste nešto novca uspeli da sklonite na stranu baš za novu godinu, tako da se nećete mnogo brinuti zbog kašnjenja. Malo ćete se raspustiti što se trošenja tiče. Ipak, zbog praznika, teško vam je zameriti.

Zdravlje

Ni vama ova poslednja sedmica u staroj godini nije lagana. Ipak, bolje ćete se osećati u njenom drugom delu, a već za vikend vi ste nov čovek.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!