RIBE – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

E, vi ćete, ako odlučite da ostanete kod kuće, sa uživanjem i ljubavlju pripremati i vaša omiljena jela, ali i ono što vaši ukućani ili prijatelji koji dolaze, vole. Biće ovde raznoraznih poslastica, a sigurno je da ono tradicionalno – sarma i pečenje, neće moći da bude zaobiđeno. Dobro se isplanirajte da sve stignete…

Ljubav

Slobodnim pripadnicima vašeg znaka bi baš moglo da se „posreći“ oko nove godine, moguće čak i za doček. Toliko ćete se lepo provesti u nečijem društvu i uživati u komunikaciji sa ovom osobom, da ćete biti spremni da zanemarite i neke sitnice….kao na primer – to što je ova osoba zauzeta? Ili što možda postoji ozbiljnija razlika u godinama između vas dvoje? Iskreno, nadam se da se ovo neće manifestovati baš tako drastično i da ćete uspeti da pronađete svoju „srodnu dušu“ tokom ove praznične sedmice. Baš bi bilo lepo ući u novu godinu sa zaljubljenim srcem i sjajem u oku, zar ne?

Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, ovo je odličan period da neke stvari i probleme između vas regulišete i sredite. Nema potrebe za ćutanjem – otvoreno recite jedno drugom ako vam nešto smeta, i pošto ste oboje trenutno više nego voljni za kompromis – ne sumnjam da će do njega i doći. Iako vam je cela sedmica više nego dobra, vikend je posebno lep, kada će element strasti biti jako naglašen. Uživajte.

Posao

Ribama je ovo dobra poslovna sedmica, i pored velike količine posla i obaveza. To je nešto na šta ste vi generalno navikli, pa vam neće predstavljati veći problem da se izborite. Pratite šta se dešava na poslovnoj sceni jer se neke prilike mogu ukazati prilično neočekivano. Pojedinima će doći predlog za unapređenje ili bolje radno mesto, pa hvatajte svoje šanse, taman kao poklon za novu godinu. Privatnicima se prilivi popravljaju, sve na konto novih saradnji. Sarađujte sa strancima.

Novac

Nešto se može „namestiti“ kao dobra šansa za zaradu na brzinu. Nisam sigurna koliko je pametno sada u ovom trenutku manipulisati teško stečenim novcem. Ako već ne možete da odolite, pokušajte, ali budite izuzetno obazrivi. Možda je bolje da se oslonite na redovne prihode…

Zdravlje

Period za oporavak i u psihičkom i u fizičkom smislu. Dobro se osećate.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!