RAK – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Teško je da ćete vi ostati kod kuće tokom novogodišnje noći, ali ćete za svaki slučaj, želeti da imate nešto spremljeno i za svoju porodicu, i za „slučajne namernike“ koji u narednim danima navrate. Spremićete nešto što ne oduzima mnogo vremena, neko fino mesance, paste ili lazanje. I kolače, naravno.

Ljubav

Baš vas je drmnula pozitivna energija, sve vam je lepo, odlično ste raspoloženi i nemate nikakav problem da se uklopite sa voljenom osobom. Moguće je da je ovo posledica dolazećih praznika i toga što ste svesni da ćete imati dovoljno vremena i za sebe i za one koje volite. Šta god da je, bitno je da se vi i emotivni ili bračni partner lepo slažete tokom ovog perioda. Još kada vam Mars izađe iz polja doma za vikend a uđe u polje ljubavi, pa se strast između vas i voljene osobe pojača….baš lepo.

Usamljene čeka jedna jako dobra sedmica, ali ako očekujete da se fatalno zaljubite u nekog tokom novogodišnje noći, malo je verovatno da će biti tako. Dobar provod, zabava i flertovanje da, ali ljubav će ipak morati da sačeka neki malo bolji trenutak. Generalno, ovo nije period za nove emotivne početke, pre će vam se kroz misli vrteti bivši partneri. Sigurno je da ćete sa nekima od njih poželeti da ostvarite kontakt.

Posao

Rakovi imaju osećaj da su tokom ove sedmice zablokirani u nekim svojim željama i planovima. Malo će se toga rešavati u vašu korist, i uglavnom će one najbitnije stvari morati da budu prolongirane za period posle praznika. Neće vam biti toliko teško da čekate, obzirom da ćete dobiti garancije od nadređenih ili autoriteta po ovim pitanjima. Tokom ove nedelje uglavnom ćete rešavati dnevnu problematiku i baviti se nekom zaostalom papirologijom. Sve je uhvatila pretpraznična euforija. Sačekajte svoje vreme.

Novac

Odmah ćete početkom nedelje uspeti da naplatite neko staro dugovanje ili da odradite posao u privatnoj režiji. Što se finansijske strane tiče, u ovom periodu uspevate da uskladite prilive i troškove i prilično ćete mirno po ovom pitanju ući u narednu godinu. Samo neka tako nastavi.

Zdravlje

Kroz ovu sedmicu prolazite u dobrom raspoloženju, i još bolje se fizički osećate. Samo nemojte da preterate za doček, ni sa hranom, ali ni sa pićem.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!