VODOLIJA – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Vi ćete doček nove godine proslaviti u okruženju prijatelja i voljene osobe. Posvetićete pristojnu količinu vremena pripremi namirnica, ali ćete se mnogo više baviti ambijentom i muzikom. Dobro meze, roštilj, velika količina salata raznih vrsta i sitni kolači. Dovoljno je da se ova noć provede u uživanju.

Ljubav

Očigledno je da vi i emotivni ili bračni partner pokušavate da se prilagodite jedno drugom i da ne dozvolite da vam praznike i opuštanje pokvare neki napeti trenuci. Međutim, obzirom na to da u ovom periodu oboje možete biti prilično tvrdoglavi, sigurna sam da ćete naći razlog za povremene nesuglasice koje mogu biti prilično bučne. No, kao i sve vaše ostale svađe – i ova će krenuti brzo, a završiti se još brže. I posle toga – mirno more do naredne bure. No, ono što je sigurno je da ćete za doček nove godine oboje biti više nego dobro raspoloženi i voljni da prelazite preko nebitnih sitnica.

Vikend vam može biti prilično lep, naročito ako se angažujete pa odete negde na par dana. Ukoliko ste sami, za vas nema zime. Pojedinci se polomiše oko vas pokušavajući da vas osvoje, ali je vama trenutno samo do igranja i do zabave. Niste i dalje u fazonu da ste spremni na neke ozbiljnije obaveze, želite da uživate.

Posao

Za razliku od nekih drugih znakova, vaš je pod prilično dobrim uticajem planeta u ovom periodu. Venera je ušla u vaše polje karijere i pojedini će dobiti nagoveštaje nekih lepih dešavanja u narednom periodu. Ovog puta neće ostati samo na obećanjima. I pored svega pozitivnog što se dešava, vi niste baš u nekom raspoloženju. Zamišljeni ste, izvodite neke kalkulacije u svojoj glavi i pitate se da li je ovo moglo i bolje. Opustite se malo, praznici su, ostavite neke ozbiljnije teme za naredni period.

Novac

Novca će biti i u ovom segmentu nemate razloga da brinete što se priliva tiče. No, da ne bude da je sve savršeno – neka dugovanja ste debelo zanemarili, a budite sigurni da vas poverioci neće zaboraviti. Možda biste mogli da počnete da otplaćujete pre nego što krenu opomene.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu Vodolije neće imati većih problema tokom ove nedelje.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!