OVAN – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Pošto bih rekla da ćete novogodišnju noć provesti sa emotivnim partnerom, predlog za vas je da napravite par vrsta slanih zalogajčića i neke čokoladno-kremaste poslastice. I naravno, ili neko dobro vince ili šampanjac da se otvori u ponoć. Ovo vam je sasvim dovoljno za uživanje.

Ljubav

Iako biste trebali da budete raspoloženi, jer evo još malo i Nove godine, vama mnoge stvari kvare užitak. Moguće je da voljena osoba povremeno neće znati kako da se postavi prema vama, jer ne može da pohvata vaše uspone i padove. Prepustite se svom emotivnom partneru da on vodi vašu vezu, jer je trenutno mnogo prisebniji od vas. Samo ćete se opuštati kada ste u naručju dragog bića i tada ćete ponovo biti „svoji“.

Provedite novogodišnju noć zajedno i prepustite se ljubavi i dobrom raspoloženju. Slobodni Ovnovi bi baš na dočeku mogli da budu „okupirani“ pažnjom i flertovanjem od strane jedne osobe. Ni vi nećete biti ravnodušni i rado ćete odgovoriti na udvaranja. Iako biste želeli da požurite i da što pre osvojite i budete osvojeni, budite svesni da je ovo samo jedna luda noć i da sutra stvari već neće izgledati isto. Ne zaljubljujte se mnogo, jer je pitanje da li ovaj odnos može trajati…

Posao

Kao da se sva nervoza i brzina iz prethodnih nedelja skupila u ovih par radnih dana tokom nedelje. Svi su užurbani, svi pokušavaju da na vreme odrade svoje obaveze, a vi se u celoj toj priči čas snalazite, čas ne. Neće vam biti lako jer je dosta stvari i poslova koji su nagomilani, a vi ste već prilično energetski istrošeni i preko vam je potreban odmor. Malo truda, malo srećnih okolnosti na vašoj strani, malo pretprazničnog raspoloženja i sve ćete nekako uspeti da uklopite. Sa poslom je gotovo, sada se opustite.

Novac

Iako će početkom nedelje izgledati da nećete uspeti da naplatite neke stvari i da ćete ostati „kratki“ za novac koji vam je neophodan, u utorak ili u sredu dobijate finansijski priliv koji će vas izvući iz lošeg raspoloženja. Vreme je da se posvetite novogodišnjim pripremama.

Zdravlje

Tokom ove sedmice ste već na ivici snaga i imunitet vam je u padu. Izgurajte još malo, evo od nedelje Marsa u vašem znaku i osećaćete se mnogo bolje.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!