ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Obzirom na to koliko malo energije imate ovih dana i koliko ste željni odmora, samo ćete reda radi, obići kuhinju, kuhinjske aparate, pozdraviti ih…i ako je moguće – naručiti neku klopu za to veče. Ako baš budete motivisani (malo verovatno), napravićete neku dobru tortu. Koja se ne peče. Na brzinu.

Ljubav

Hajte da taj Mars više pređe u vaš znak krajem nedelje pa da se malo unormalite i smirite, jer emotivni partner neće moći još dugo da izdrži sa vama. Toliko umete ponekad biti zajedljivi i cinični, da druga strana može pomisliti da nemate nikakve emocije prema njoj. Naravno da to nije istina, vi ste samo nervozni i previše umorni, pa više ne možete ni da pokušavate da budete korektni prema voljenoj osobi. Ako baš budete morali, provešćete novu godinu zajedno, mada biste vi lično radije otišli u krevet i spavali jedno tri dana.

Ali, zato za vikend – evo popravljanja situacije i Škorpije mogu polako početi da se vraćaju u svoje stare „trase“. Ponovo je inspirativno biti u vašem društvu, a osmeh vam neće silaziti sa lica. Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka, idite polako u kontaktima sa osobama koje vas interesuju. Nema potrebe za žurbom, dozvolite da se lepo upoznate i da vidite da li ste jedno za drugo.

Posao

Sve vi posedujete u ovoj sedmici – i kreativnost, i dobre ideje, i želju da neke stvari pokrenete….samo nemate dovoljno vremena…i samo imate premalo strpljenja…Bez obzira što će u ovoj nedelji samo par dana biti radno – vi ćete moći da obezbedite sebi podršku šefova ili nekih jačih ljudi, ali ne računajte da je pokretanje bilo kog posla ili projekta sada. To će sve morati da ostane za period posle praznika. Nerviraće vas bahati i bezobrazni saradnici, pogotovo oni koji misle da su popili svu pamet ovog sveta.

Novac

Venera u polju posla i novca „reanimiraće“ vaše prihode u narednom periodu. Sada vam hoće doneti par priliva, nešto od redovnih poslova, a nešto od ličnog angažovanja, ali vi verovatno nećete biti zadovoljni ovim. Obzirom da ste klackali u prethodnih mesec dana, ovo je odlično.

Zdravlje

Iscrpljenost, ali i sklonost ka povredama. Potrebno vam je što više odmora za praznike.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!