VAGA – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Pod jedan – vi ste rešili da izađete. Pod dva – vi ste rešili da nećete da spremate ništa. Pod tri – možda ćete ipak spremiti nešto. Pod četiri – to vam neće biti dovoljno, pa ćete na kraju napraviti kompletnu novogodišnju večeru. Pod pet – ispašće da će slavlje ipak biti kod vas kući. Dobar provod!

Ljubav

Emotivni partner u ovom periodu pokušava da vam se prilagodi, ali bez većeg uspeha. Nije problem u emocijama niti u želji za zajednički provedenim vremenom, bliskošću. Mnogo veći problem su partnerove obaveze i prioriteti, i neke stvari koje su mu nametnute a koje ne može da izbegne. Pokušajte da imate malo više razumevanja, mada vam ovo definitivno neće prijati. Dobro je što ćete za novogodišnje veče uspeti da budete zajedno i da se malo „raskravite“, što će dodatno biti potencirano za vikend, kada će voljena osoba biti mnogo odmoranija, u boljem raspoloženju, i imati više vremena za vas.

Slobodne Vage baš za doček nove godine mogu upoznati osobu sa kojom dele ista interesovanja i sa kojom mogu potpuno opušteno da razgovaraju. Kao da ste nastavili neki razgovor davno započet. Ova osoba vam izuzetno prija, ali želite da je upoznate malo bolje. Idete polako. Pametna odluka.

Posao

Samo ćete delimično biti zadovoljni poslovnim segmentom tokom ove sedmice. Jedan deo obaveza uspevate da završite, ali nešto će morati da ostane za posle praznika. Suviše mnogo planirate i želite, a svesni ste da sada ne možete da uradite mnogo. Nemojte se brinuti, ono što ste započeli jednim delom će biti odobreno tokom ovog perioda, a za ostatak ćete morati da sačekate vreme posle praznika. Ipak, jasno vam je da stvari idu u željenom pravcu, samo da se još uvek mora biti strpljiv.

Novac

Daleko je finansijska situacija od onoga što biste vi voleli, ali sada se morate uklapati u ono što imate. E, baš to – uklapanje – može biti problem u ovoj nedelji, jer ste u dosta rastrošnom raspoloženju i nećete voditi računa o tome koliko trošite. Pokušajte da sklonite jedan deo novca na stranu.

Zdravlje

Ne sedajte u automobil pod dejstvom alkohola ili ako ste previše umorni, nenaspavani. Malo obazrivosti i sve će biti u redu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!