BLIZANCI – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Oni pripadnici ovog znaka koji se odluče za kućnu varijantu dočeka nove godine, neće želeti da eksperimentišu. Samo ono što je dobro, što je provereno i za šta znaju da njihova porodica voli. Prema tome, na trpezi su tradicionalna jela koja tako fino „legnu“. I neko dobro pićence, da začini sve ovo.

Ljubav

Blizanci u emotivnim vezama će tokom ove sedmice uspeti da se u potpunosti „pronađu“. Možda će biti nekih povremenih čarkica, verovatno pretpraznična nervoza i užurbanost, ali realno gledano – ovo je sitnica koja se lako prevazilazi. Iako ćete novogodišnju noć provesti vrlo dobro, verovatno u zajedničkom provodu sa prijateljima, ipak je vikend za vas dvoje „ono pravo“. Imaćete vremena samo jedno za drugo i iskoristićete ga na najbolji mogući način – kroz ljubav, opuštanje i strast. Pa šta čovek može više da poželi…

Ako ste slobodni pripadnik ovog znaka, održavate komunikaciju sa nekim ko vam je jako interesantan, čak možete praviti i planove o tome da novu godinu dočekate u zajedničkom društvu. Ili da se nađete posle ponoći i čestitate jedno drugom. Pustite da druga strana bude inicijator, ovde se mogu dogoditi i neke jako lepe stvari, samo ako ne brzate. Period za vikend je ipak najbolji za tako nešto.

Posao

Sve će nekako ostati nedorečeno, poludovršeno, prolongirano, koliko god se vi trudili da neke poslove ili projekte u potpunosti privedete kraju. No, verujte mi da nemate razloga za nezadovoljstvo – sve ono što ste tokom ove nedelje pokrenuli, svoj će završni pečat i konačnu realizaciju dobiti, i to na mnogo bolji način nego što se sada nadate. Samo treba biti strpljiv, a vi to možete, ako se iole potrudite. Na samom kraju poslednjeg radnog dana dobijate informaciju od nadređenog koja će vam prosto dati krila.

Novac

Definitivno je sigurno da ćete imati dovoljne prilive tokom ove sedmice, ali je još sigurnije da ćete uspeti da potrošite sve do poslednjeg dinara. Iako se trudite da pravilno rasporedite novac, uvek se pojavi nešto što ste zaboravili i što vam je neophodno. Šta da se radi, platite i gurajte dalje.

Zdravlje

Zbog lošeg aspekta vašeg vladara sa Marsom, bilo bi dobro da vodite računa da se ne padnete ili se ne povredite na poslu ili čak kod kuće. Malo pažljivije.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!