DEVICA – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Teško je da će vas proslava nove godine zateći iole blizu kuće. Vi ćete pre biti u varijanti, da ako ne idete u provod, odete kod nekog u goste, a i tada ćete radije poneti flašu dobrog pića, nego spremati bilo šta. Eventualno ćete se „žrtvovati“ i napraviti omiljenu tortu. Ili neke sitne kolače.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, vi ste baš primećeni. I dalje se nastavlja trend vašeg opsedanja od strane pripadnika suprotnog pola a vi uživate u svemu što se dešava. Doduše, ne može se poreći da sa jednom osobom razgovarate na potpuno drugačiji način nego sa ostalima, jer je jedino ona sposobna da pronikne u neke stvari koje uspevate da sakrijete od drugih. Ovo vam jako odgovara, ali se prosto ustručavate, ne želeći da brzinom pokvarite sve ono lepo što se dešava između vas dvoje. Možda je i bolje ne žuriti i pustiti da stvari same dođu na svoje mesto.

Ulazak Venere u vaše polje doma podići će pozitivnu energiju kod Devica koje su u bračnim odnosima. Neće loše proći ni oni u emotivnim vezama – vas dvoje već neko vreme radite na svom odnosu i ne možete da se požalite – dosta to dobro ide. Iako vas povremeno neke sitnice „bodu“ trudićete se da prevaziđete trenutnu tenziju.

Posao

Prilika koju ste očekivali i oko koje ste se angažovali u nekom dužem vremenskom periodu, sada se na prečac otvara pred vama. Možda biste vi voleli da uzmete još malo vremena za razmišljanje, ali tu opciju trenutno nemate. Vreme je da promene zažive i da se konačno sav vaš trud isplati. Generalno – na svu sreću pa trebate da „odradite“ samo par radnih dana. Toliko ste opterećeni obavezama i u okruženju koje vam samo dodatno unosi nervozu, da vam je što pre potrebno da se odmorite i opustite.

Novac

Nema zime za vas što se priliva tiče i u ovom segmentu možete da budete u potpunosti zadovoljni. Uspećete lepo i da uklopite troškove oko novogodišnjeg veselja, tako da se za vas ne brinem – umete da potrošite, ali umete i da stanete i da ostavite dovoljno za normalan život i izmirenje obaveza.

Zdravlje

Nemojte preterivati sa hranom, ali ni sa pićem tokom praznika. Malo rasteretite svoj sistem za varenje.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!