JARAC – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Možda baš i niste u fazonu da se bakćete oko novogodišnje večere, ali ćete ipak ispoštovati svoje ukućane i pripremiti im ono što najviše vole. Da je po vašem, najradije biste novu godinu dočekali u krevetu. Mlađi pripadnici znaka neće mnogo razmišljati o jelu. Njima je samo provod na pameti.

Ljubav

Ovo bi bila dobra nedelja za one koji su u dužim emotivnim vezama i brakovima, jer se za vas dvoje otvaraju mogućnosti da se malo više približite jedno drugom. Međutim, nisam sigurna koliko ćete vi lično moći da se opustite i uživate u boljim zajedničkim trenucima sa partnerom. Vaše nezadovoljstvo je već izvesno vreme pojačano i mislim da će vam trebati više vremena da se „raskravite“. No, moram da napomenem da ste ušli u period kada postoji realna opasnost da vam neko drugi okupira misli i da utehu za statično stanje u svom emotivnom odnosu, potražite sa strane.

Nadam se da do ovoga neće doći i da ćete tokom praznika uspeti da se zbližite i vratite svoju ljubav na stare staze. Ukoliko ste usamljeni, primetićete da se neke osobe više angažuju oko vas. Bez obzira da li ste zainteresovani ili ne, još uvek postoji jedna vrsta opreza kod vas i puštate da ovde vreme odluči da li je neko za vas ili ne.

Posao

Primetićete da se tokom ovih radnih dana dešavaju vrlo neobične situacije u poslovnom segmentu. U jednom trenutku se sve ubrza i vi ne možete da postignete da izađete iz gomile obaveza, da bi se već u sledećem u potpunosti sve preokrenulo, zablokiralo, stalo. Ljudi oko vas su nervozni, a vi pokušavate da balansirate i da izvučete najbolje iz svojih saradnji i da zatvorite neke priče na vreme. Nemojte uvoditi nove ljude kao saradnike, jer ćete se teško prilagoditi jedni drugima.

Novac

Prilike za finansijsko napredovanje Jarčeva se nastavljaju. Možda smatrate da ne postižete ono što želite u poslovnom segmentu, ali zato vas prilike za zaradu hoće, pa ne oklevajte da se u ovom delu aktivirate više. Prijatelj vas može zamoliti za pozajmicu. Razmislite o tome dobro.

Zdravlje

Odlično vreme da se rasteretite u psihičkom smislu, a u fizičkom odmorite i opustite. Nema većih problema.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!