LAV – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Ako budete organizovali kućni doček nove godine, najradije ćete biti u fazonu da svako od gostiju, uz dogovor, donese nešto spremljeno. Vi ćete tokom večeri najradije izigravati koktel majstora i više se baviti pićem nego hranom. Nemojte samo da vas ovaj posao mnogo ponese…

Ljubav

Venera odmah početkom sedmice ulazi u vaše polje ljubavi, što će itekako odgovarati slobodnim pripadnicima znaka. Za mlađu populaciju ovo je vreme flertovanja, zabave i dobrog provoda, tako da ne sumnjajte da ćete se za doček nove godine provesti više nego dobro. Ukoliko ste malo stariji, postoji jedna osoba koja vas interesuje, ali su za sada tu samo uspostavljeni neki prvi kontakti. Budite strpljivi, ova priča će se razvijati.

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima biće nešto nervozniji sve do vikenda, pokušavate da uskladite poslovne obaveze i pripreme oko novogodišne proslave, a to vam neće baš uvek polaziti za rukom. Ipak, partner ima strpljenja za vaše povremene ispade pa će se ovde sve brzo okončavati po principu – tresla se gora, rodio se miš. Voljena osoba će biti iznenađena vašim drastičnim popravljanjem raspoloženja za vikend, koji će vam doneti više strasti, uživanja i opuštanja.

Posao

Ova će vam sedmica doneti povećanje želje da se aktivirate i da na jači način pokrenete neke poslove. Nije mi samo jasno zašto ste čekali sam kraj godine pa da se sva vaša ambicioznost probudi. Naravno, u ovom trenutku, baš kao što to obično i biva, ništa ne funkcioniše na lakši način. Nije da se vi ne trudite, ali morate razumeti da ni osobe sa kojima dolazite u kontakt, ali ni okolnosti, sada ne podržavaju vaše ciljeve. Moraćete da sačekate period posle praznika da bi se neke stvari realizovale.

Novac

Novčanom situacijom ste zadovoljni, pogotovo što možete zaraditi i sa strane kroz neki brzinski privatni posao. No, obzirom da ste skloni da gro novca potrošite u pripremama oko nove godine, savetujem vam da ne propustite da platite zaostale obaveze. One će doći na dnevni red svakako, ali možda kada ne budete imali dovoljno novca.

Zdravlje

Tokom ove sedmice niste zdravstveno ugroženi. Vodite računa u saobraćaju za novu godinu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!