STRELAC – nedeljni horoskop od 28.12.2015. do 03.01.2016.

Uuu vama je apetit definitivno otvoren za novogodišnju noć. Doduše, ne baš apetit za hranom, već za flertovanjem, ali i to je apetit, zar ne? Pošto je Venera u vašem znaku, više će vam poslastice ići od ruke, a sve ćete ukrastiti sa posebnom ljubavlju i pažnjom. Drugi će uživati dok se budu gostili.

Ljubav

Venera tako lepo ulazi u vaš znak baš pred doček nove godine, pa će Strelčevi blistati i privlačiti pažnju suprotnog pola. Daleko od toga da vi nećete biti zainteresovani, ali ako želite nešto trajnije, budite sigurni da u ovoj nedelji toga nema za vas. Provedite se, nakupite se pozitivne energije, uđite u avanturu…ali ne žalite ako se ovo okonča već u danima posle dočeka. Kratko, ali slatko. Ukoliko imate emotivnog partnera, polako se približava period kada je potrebno da se u svojim emotivnim relacijama drastično uozbiljite.

Voljena osoba će još neko vreme tolerisati vašu nestalnost i promenljivo ponašanje, ali sa time će ubrzo biti kraj. Savet za vas je da za vreme praznika sednete i malo ozbiljnije poričate sa partnerom, da iznesete jedno drugom i primedbe i lepe stvari, ali i planove. Možete doći do začuđujuće dobrih rešenja za neke probleme koji su vas pratili do sada. Opustite se, uživajte, volite se.

Posao

Sa Venerom u tranzitu kroz polje ličnosti, mnogo ćete lakše prolaziti kroz ovih par dana pred novu godinu, u kojima će se samo nastaviti trend napetosti i problematičnih okolnosti. Ne sviđa vam se što u poslovnim dogovorima morate da se prilagođavate više nego što je to po vašem ukusu, a sve zarad toga da bi se saradnja nastavila. Gomila obaveza koju morate završiti pre praznika će biti jednim delom smanjena vašim trudom, ali će jedan deo ipak morati da ostane za neki kasniji period.

Novac

Nemate trenutno problema u finansijskom segmentu, ali svesni ste da su trenutne zarade daleko ispod onoga što ste svojim radom zaslužili. Spremni ste da sačekate da neke stvari dođu na svoje, ali nije vam svejedno. Bitno je da nemate nikakvih obaveza koje vam vise nad glavom.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija tokom ove sedmice. Malo lošiji imunitet pred vikend.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!