BIK – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Odlično je vreme i za početak neke rekreacije, ali i za uvođenje malo noviteta u ishrani. To mogu biti i novi začini, doduše, ali mislim da bi mnogo bolje prošli ako biste međuobroke (koji su kod vas uglavnom grickalice) zamenili nekim zdravim voćnim salatama. Ili makar čašom soka od paradajza.

Ljubav

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku tokom ove sedmice imate dve opcije pred sobom – ili ćete vi biti u iskušenju da se upletete u neku tajnu kombinaciju ili ćete pak „nahvatati“ neku partnerovu komunikaciju sa drugom osobom. Sad, vi birajte šta vam je draže od ova dva. Ipak, mnogo mi je verovatnije da će vaše voljeno biće biti izvor problema u ovoj sedmici a kako ćete se vi nositi sa tim, to već samo vi znate. Da se razumemo, čak i ako ne bude prevare ili flerta od strane voljenog vam bića, biće više nego dovoljno nervoze pa ćete morati da ga smirujete i tetošite kao dete.

Sve u svemu, onima koji imaju partnera ovih nedelju dana može biti prilično naporno. Ako ste pak slobodni, možete se na blic zainteresovati za nekog i u potpunosti odlepiti. Dobri su momenti ako ne očekujete ništa preterano i ako se spremni da se prepustite. Ako želite nešto čvršće od cele ove priče, može se dogoditi da se vrlo brzo razočarate.

Posao

Željni ste promena, ali ova sedmica možda nije pravi trenutak za to, iako će u jednom momentu izgledati kao da vam se pruža prava prilika. Ipak, ovde treba biti oprezan, jer sve ono što sada pokušavate da pokrenete može biti suočeno sa velikim preprekama, koje neće odmah biti uočljive. Pritisak na radnom mestu će rasti, a atmosfera između vas i onih sa kojima radite bukvalno ključa. Kada naiđu ovakvi momenti, najbolje je povući se i posvetiti svojim svakodnevnim obavezama. Tu ćete naći smirenost koja vam je potrebna. Proširujte postojeće saradnje, ovaj period je otvoren samo za takve stvari.

Novac

Šanse za neke prilive ćete dobiti, a samo će od vašeg umeća i sposobnosti zavisiti u kojoj meri ćete ih iskoristiti. Koliko god ste vi sposobni da zaradite, toliko vas troškovi prate u stopu. Na sve ovo, imate neke zaostale obaveze koje nikako da regulišete.

Zdravlje

Čuvajte grlo i pluća, ne luftirajte se mnogo, ovo pretprolećno sunce ume da bude vrlo zubato. Starijim pripadnicima znaka je potrebno više kretanja. Koristite prepisane terapije.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!