VAGA – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Vi ste i dalje u odličnom periodu, mada će vam se u prvoj polovini nedelje apetit nešto povećati. Ipak, pošto ste dosta u pokretu, aktivni i ne drži vas mesto, ne sumnjam da ćete lako potrošiti višak kalorija. I dalje stoji preporuka za više tečnosti, jer vam je hidratacija sada neophodna.

Ljubav

Slobodne Vage će proći dosta dobro tokom ove sedmice. Konačno ste shvatili šta je ono što želite i umete da prepoznate da li su osobe sa kojima dolazite u kontakt nešto što može biti ozbiljnija priča ili samo avantura. Sada možete i na jednu i na drugu stranu, u zavisnosti od vaših afiniteta i spremnosti da se smirite.Venera u vašem polju ljubavi, udružena sa Merkurom tokom celog ovog perioda davaće vam mogućnosti da primetite i budete primećeni od strane interesantnih osoba. Takođe, prilike za provod i uživanje, neka vesela druženja sa prijateljima će se često pružati i sigurno je da se ni u jednom trenutku nećete osetiti usamljeno.

S druge strane, oni koji su u emotivnim vezama i brakovima neće moći da se pohvale odnosom sa partnerom. Koliko god da ste vi u ovom periodu ipak spremni na kompromis, toliko je druga strana napeta i prosto provocira situacije koje mogu dovesti do tenzija i rasprava. U sve ovo se mogu umešati i sumnja i ljubomora i sa vaše i sa partnerove strane.

Posao

Obično vas savetujem – razmislite dobro pre nego što povučete neki potez. Ove sedmice, za vas nešto potpuno drugačije – ako se šansa za posao pojavi, iskoristite je, jer može nestati istom brzinom kojom se i pojavila. Pričamo o prvoj polovini nedelje, dok je u drugoj taj čuveni oprez itekako potreban. Saradnje sa strancima se mogu zakomplikovati, a generalno će poslovni segment postati mesto tenzija i nekih neugodnih situacija. Ako planirate put na duže ili u inostranstvo, verovatno je da ćete se dobrano pomučiti da na njega i odete. A moguće je i da rezultati budu daleko ispod očekivanih.

Novac

Sposobni ste itekako da zaradite, i tokom ove nedelje će vam se pružiti par prilika za neke prilive na blic. Međutim, i onaj drugi segment – troškovi i obaveze, je aktiviran i može vam napraviti dosta problema u ovom periodu. Ne časite časa, izmirite neka veća dugovanja.

Zdravlje

Od polovine sedmice nepovoljni zdravstveni period po vas. Naročito bi starija populacija trebala da vodi računa o krvnim sudovima i cirkulaciji.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!