ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Sedmicu započinjete Mesecom u svom znaku, što će doneti nešto pojačan apetit i „gladne oči“. Definitivno ovo nije vreme da se natrpate hranom, jer će vam sve što pojedete pasti kao kamen na želudac. Mnogo, mnogo, mnogo zelenog povrća i čaj od matičnjaka u svakoj prilici.

Ljubav

Dok Mars šeta po poslednjim stepenima vašeg znaka, budite svesni da su mnoge situacije u emotivnom segmentu dovedene do krajnjih granica. Ovo važi i za one koji su slobodni ali i za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Koliko u vašim emotivnim relacijama prvi dani ovog perioda mogu zaista biti podsticajni i zanimljivi, toliko će biti nezgodan ostatak nedelje. Ako vi i voljena osoba zaista želite da održite svoju vezu, moraćete da se istinski potrudite i nađete kompromisna rešenja po mnogim pitanjima koja vas sada bodu u mozak.

Budite svesni da okretanje glave od problema neće te iste probleme rešiti – ako sada i uspete da se provučete kroz „iglene uši“ to ne znači da će tako biti i na dalje. Kod slobodnih pripadnika ovog znaka, mešanje ljubavi i prijateljstva više neće biti moguće. Moraćete u jednom trenutku da se odlučite kojem od ova dva segmenta dati prioritet. Neke teške odluke su pred vama.

Posao

Stvari su se nakupile i u poslovnom segmentu, vrlo ste napeti, preumorni i imate osećaj da nikada nećete uspeti da izađete na kraj sa nekim situacijama. Velika potreba za promenama može vas gurnuti u pravcu saradnji sa nepouzdanim ljudima, gde je više nego sigurno da ćete se nervirati još više. Imaćete problem u komunikaciji sa ljudima od kojih na neki način zavisite. Koliko god da je ovo naporna sedmica po vas, toliko je potrebno da budete staloženi i da ne donosite neke ishitrene odluke. Pripremite svu potrebnu dokumentaciju oko jednog posla koji treba da otpočne naredne nedelje. Žurba, ali stižete na vreme.

Novac

Sve vezano za finansije je tokom ovog perioda dosta nepovoljno. Koliko god da zaradite, budite svesni da će vam samo proći kroz ruke i otići na plaćanje troškova koji vas u ovoj nedelji bombarduju sa svih strana. Pokušajte da reprogramirate jedan dug, mada će to ići teško.

Zdravlje

Mučiće vas tipično Škorpionske tegobe – problemi sa urogenitalnim traktom, debelim crevom, hemoroidima. Zdravstveni segment je u padu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!