DEVICA – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Čim malo povedete računa o tome šta jedete i smanjite unos praznih kalorija, odmah se osećate neuporedivo bolje. Ovo i na dalje treba da vam bude smernica, dokle god je Jupiter u vašem znaku imate priliku da steknete neke zdrave navike. Više žitarica i namirnica biljnog porekla.

Ljubav

Opuštenost i uživanje u emotivnom segmentu tokom ovog perioda će biti prodrmano. Vaše vreme za ljubav bez ikakvih prepreka je isteklo, sada idemo malo u turbulentnije vode, taman da se proveri koliko su zaista vaše emotivne veze i brakovi čvrsti. Da će biti problema, hoće, i to naročito u komunikaciji sa voljenom osobom. Neke sitnice koje ste do sada oboje zanemarivali, počeće da vam bodu oči i drugi deo sedmice je protkan jednom nervoznom energijom koja će često vas dvoje ubacivati u rasprave bez kraja i konca. Od kvaliteta veze zavisi u kojoj će se meri ovi dani odraziti na nju.

Ako ste sami, slobodno možete računati da ćete to i ostati na kraju ovog perioda. Možete imati par žestokih seksualnih izleta, čak u jednom trenutku i pomisao da bi od jedne od ovih priča i moglo biti nešto, ali u suštini – ljubavni saldo biće nula. Ako želite da uživate, prepustite se. Ako čekate onog pravog – čekaćete i dalje.

Posao

Sve ono što je pokrenuto u prethodnom periodu i oko čega ste se jako angažovali, sada će doneti svoje rezultate. Ovim delom možete biti zadovoljni, ali kada su noviteti u pitanju, tu morate biti naročito oprezni. Samo ono što pokrenete odmah početkom ove nedelje možda i ima šanse da se razvija, ali očekujte da će i tu biti određenih prolongiranja. Generalno, sada vam je teško da se usaglasite sa novim saradnicima, teško ostvarujete kompromis i zajedničko rešenje. Možda je bolje da nešto od svojih ideja i planova koje imate u ovom periodu ipak ostavite za trenutke kada poslovna situacija bude stabilnija.

Novac

Finansijski prilivi će vas poslužiti u ovoj nedelji, i ovim segmentom ćete biti zadovoljni. Međutim, da ne bude da ne znate šta ćete sa parama – troškovi se povećavaju i to velikom brzinom. Obaveze koje ste zapostavili takođe će doći na dnevni red. Šta da se radi – platite ono što morate.

Zdravlje

Nepovoljno za putovanja, stoji takođe mogućnost padova i povreda. Pored ovoga krvni pritisak i kardio vaskularni sistem biće pod pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!