STRELAC – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Nalazite se u nekom stadijumu kada vam samo malo fali da se više angažujete oko brige o svom zdravlju i stanju organizma. Već ste krenuli sa nekim promenama u ishrani, možda niste smanjili obroke, ali se češće na vašem tanjiru nalaze jela od povrća i sveže salate. Samo tako nastavite!

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, trenutno vam vezivanje i obavezivanje nekom baš i nije prioritet. Imate svoje društvo, svoje prijatelje, izlazite i provodite se i upoznajete zanimljive nove osobe. Sa svima ćete uspostaviti lepu komunikaciju, biti duhoviti i interesantni, ali nećete povlačiti nikakav konkretniji potez. Jednostavno, želite da nekoga bolje upoznate pre nego što zaista poželite nešto trajnije. Očigledno vas je prethodni period i neka loša iskustva koja ste u njemu imali, naučio pameti. Sada idete polako i strpljivo. Doduše, nećete odbiti po koju „kombinaciju“ i neke neobavezne priče.

Strelčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima u drugom delu nedelje će imati dosta komplikovane situacije sa voljenom osobom. Vas dvoje već neko vreme ne funkcionišete kako treba, a ovo je samo još jedna kap u već prepunoj čaši. Ako možete, pokušajte da pronađete kompromisno rešenje. Potrebno je da ozbiljno porazgovarate.

Posao

Dosta toga je u poslovnom segmentu stabilno, a najviše se odnosi na poslove i saradnje koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Nova angažovanja neće ići lakim tempom i sigurno je da ćete u njih morati da uložite mnogo više truda da bi dobili rezultate koje želite. Neke nepredviđene okolosti i potezi ljudi sa kojima radite mogu vam pokvariti dogovore u poslednjem trenutku. Nerazumevanje i problemi u komunikaciji. Nije povoljno vreme za poslovna putovanja, moguća su kašnjenja, problemi sa dokumentacijom, teško ostvarivanje kompromisa. Za neke odluke je bolje malo sačekati.

Novac

Finansijski segment je stabilan i u prvom delu nedelje vas očekuje par priliva iz više izvora. Neke šanse za zaradu se mogu otvoriti prilično neočekivano. Tekući troškovi su povećani, a u ovom periodu ćete morati da uložite dodatna sredstva i u neke obaveze oko porodičnog doma.

Zdravlje

Pluća su najosetljivija u ovom periodu i naročito bi starija populacija trebala da vodi računa, čak i kada je najobičnija prehlada u pitanju. Odležite.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!