JARAC – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Vaše navike po pitanju ishrane su dobre i tu ne bi trebalo vršiti neke značajnije ispravke. Kao i nekim drugim znakovima, i vama je unos tečnosti problematičan, pa je ovo nešto na čemu bi trebalo raditi. Dakle, voda u velikim količinama i dosta čajeva i prirodnih sokova.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, ova sedmica vam daje mogućnost lepog poznanstva koje može krenuti kao prijateljski kontakt, ali ima šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije. U svakom slučaju će vam prijati komunikacija i susreti sa ljudima koji vam svojom energijom i živošću unose svetlo u ove tmurne dane. Pojedini Jarčevi se mogu jako zainteresovati za osobu koju upoznaju preko prijatelja a koja ima značajniju razliku u godinama sa njima. Ovde ne žurite, pustite da vreme odredi da li vredi truditi se ili ne.

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, vi i partner ste dosta distancirani jedno od drugog. Moguće je da se u vašu priču upleo i neko treći, jer ste i vi i voljena osoba sada skloni da tražite utehu u drugim ljudima. Da se razumemo, ovo ne mora automatski da označi prevaru, moguće je i da ćete radije birati društvo prijatelja od zajedničkih trenutaka jedno sa drugim.

Posao

U ovom ste perodu najjači ako se oslonite samo na sebe. Neko vam može ponuditi uslugu ili dati obećanje, ali je malo verovatno da ćete se od svega ovoga ovajditi..Nije pravo vreme ni za okretanje ka privatnom biznisu, a preduzetničke firme sada mogu imati gubitke. Ono što dobro funkcioniše jeste mogućnost novih poslovnih dogovora i to odmah u prvom delu sedmice. Veliki broj obaveza, ali upornošću uspevate da sve privedete kraju na vreme. Ne ulazite u poslove sa prijateljima jer se mogu pokazati kao neisplativi, a moguće je i da ovo drugarstvo pokvarite. Dobre saradnje sa strancima.

Novac

Novčane prilike vam idu u korist tokom ove nedelje. Potpuno neočekivano, odradićete i neke dodatne posliće koji će vam doneti solidnu sumu novca za relativno malo posla. Iskoristite ove dobre finansijske momente da pokrpite neke troškove iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Mlađima odlična zdravstvena simbolika. Ukoliko ste pripadnik starije generacije – mogući problemi sa peskom ili kamenom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!