RIBE – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Dođu tako neki dani kada apetita nema ni od korova. Izgleda mi da ste vi baš u takvom periodu, a nikako ne smete dozvoliti sebi da se izgladnjujete. Ili da onda u nekom trenutku navalite i pojedete sve što pronađete u frižideru. Pokušajte da nađete pravi balans, vašeg zdravlja radi.

Ljubav

Za slobodne Ribe ovo nisu dobri dani. Moguće je da ste još pod utiskom nekog emotivnog pada iz prethodnog perioda, bićete skloni povlačenju u sebe i distanciranju od drugih. Neka će se nova poznanstva desiti i tokom ove sedmice, ali vi nećete biti u nekom posebnom raspoloženju da „širite priču“. Kod pojedinih se mogu dogoditi neki pokušaji komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom, ali od ovog posla je bolje da trenutno dignete ruke. Neko vam može nuditi neobaveznu priču, avanturu, ali sada vas takve priče ne interesuju.

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, svesni ste da trenutno ne postoji naročito dobra komunikacija između vas dvoje, ali ne vidite način da to i popravite. Vaši su se susreti proredili, a tempo života i poslova vas odvaja jedno od drugog. Mnogo planova ćete imati za vas i voljenu osobu, ali je pitanje da li ćete i koliko od toga i uspeti da ostvarite. Povremeno tenzija i mogućnosti za sitnije rasprave.

Posao

Bićete dosta stisnuti i vremenskim rokovima i količinom obaveza koje su pred vama. Jedna užurbana sedmica vam predstoji, a vi povremeno nemate dovoljno energije čak ni za tekuće poslove. Pokušaji da realizujete svoje planove pokvariće saradnici koji imaju drugačije viđenje pravca u kom vaši odnosi trebaju da idu. Biće i dosta neočekivanih i iznenadnih situacija koje ćete morati da rešite bukvalno u hodu. Na sve ovo, komunikacija sa kolegama je dosta traljava i mogu vas zaobići neke bitne informacije, zbog kojih biste kasnije mogli imati probleme sa šefovima. Pripremite svu svoju strpljivost i toleranciju.

Novac

Finansije vas „hoće“ tokom ove sedmice, a naročito će dobro funkcionisati neki dodatni ili honorarni poslovi. Mnogo manjih suma novca, od kojih ćete moći da podmirite jedno dugovanje koje vas dosta opterećuje. Svoje obaveze regulišite na vreme, jer postoji opasnost od pokretanja sudskih procesa u narednim nedeljama.

Zdravlje

Kod starijih pripadnika ovog znaka biće evidentan pad imuniteta. Mlađi imaju problem sa povremenim melanholijama i depresijama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!