VODOLIJA – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Zabrana za alkoholna pića kod vas stoji i dalje, jer ćete se pre otrovati nego što ćete istinski uživati u njemu. Što se hrane tiče, tu trenutno nema zime za vas. Obroci su vam umereni, a ako i posrnete kada je neki slatkiš u pitanju – lako trošite jer se dosta krećete. Nije loše…

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku imate pred sobom nedelju dana koji će biti prožeti povremenim tenzijama (naročito u drugom delu) ali koji su i pored toga dobri da se više posvetite partneru. Da, neke probleme je teško rešiti, pogotovo ako ste do sada zatvarali oči pred njima, ali ako to ne uradite sada, sledeća sedmica bi mogla dovesti do još dublje problematike. Zato ne oklevajte i bacite se na posao, jer sa Venerom i Merkurom u vašem znaku možete pokrenuti odličnu komunikaciju sa voljenom osobom.

Potrebno je samo malo truda da stvari dođu na svoje mesto. Samci imaju neke fine dane pred sobom. Svojom pojavom, stavom i načinom na koji komunicirate, privlačite pažnju osoba sa kojima dolazite u kontakt. Neke priče se mogu pokrenuti preko noći, a vi se ponovo osetiti puni pozitivne energije. Pustite da se sve između vas i osobe koja vam se dopada dešava neopterećujuće i spontano. Uživanje.

Posao

Mnogo ste truda uložili u neke poslove, bili odgovorni onda kada je to trebalo, pa nije ni čudo što rezultati dolaze sa svih strana. U ovom ste periodu kreativni, sa dosta dobrih ideja koje možete realizovati, pa će pojedine Vodolije lako i brzo doći do angažmana koji ih interesuje. Nedelja je dobra i za traženje posla, ukoliko ste nezaposleni. Neće vam se dopasti što sada morate da se prilagodite nekim odlukama nadređenog, sa kojima se lično ne slažete. Nije dobar trenutak za tvrdoglavost i teranje inata, jer u ovoj bici ne možete pobediti. Budite spremni na kompromis onda kada je to potrebno.

Novac

Odlične pozicije u finansijskom segmentu i jedan dobar momenat da uzmete pare sa više strana. Mogućnosti dodatnih poslova, a kod pojedinih će „proraditi“ čak i igre na sreću. Ukoliko ste privatnik, preporuke od strane zadovoljnih klijenata doneće vam nove poslove i veće prilive.

Zdravlje

Padovi, povrede, posekotine. Kod starije populacije mogućnost velikih oscilacija u krvnom pritisku. Ako je potrebno, posetite i kardiologa.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!