BLIZANCI – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Vaša ishrana nije toliko „na tapetu“ ove sedmice, problem je što ne unosite dovoljno tečnosti. Znate i sami – minimum litar i po vode u toku dana, više čajeva, više sokova, da bi vaš organizam ostao dovoljno hidriran. Em je dobro za lepotu i svež ten, em ćete izbacivati nagomilane toksine iz organizma.

Ljubav

Ako ste slobodni, nekih velikih novih početaka neće biti tokom ove sedmice. Mnogi Blizanci su još uvek čvrsto vezani za neku bivšu emociju, kontakt i dalje postoji, a najgora je varijanta da pokušavate da održavate neku vrstu prijateljskog odnosa. Em ne dobijate ništa, em ne dajete sebi mogućnosti da krenete dalje. Čak u jednom trenutku ove sedmice možete pokrenuti nešto što će ličiti na novi početak, ali je malo verovatno da će to biti trajno. U suštini, brzo ćete se zagrejati, još brže ohladiti.

Ako imate emotivnog partnera ili ste u braku, verovatno je da vaša voljena osoba neće znati kako da se postavi prema vama u ovom periodu. Vi ćete biti na ivici živaca, sa velikim promenama raspoloženja, u jednom trenutku divno raspoloženi, a u drugom pak sarkastični, besni, voljni da se posvađate. Bilo bi dobro da malo spustite loptu, jer se u vaš odnos može uvući problem koji će se nastaviti i u narednim nedeljama.

Posao

Mars na poslednjim stepenima znaka Škorpije (vaše polje poslovnih okolnosti i svakodnevice) i Merkur, vladar vašeg znaka, tokom ove sedmice oformiće kvadrat, što će se dosta nepovoljno odraziti na poslovni segment. Saradnički i kolegijalni odnosi će funkcionisati loše, nove dogovore će biti teško pokrenuti, a definitivno računajte i na probleme sa tehničkim sredstvima, kompjuterima, mobilnim telefonima. Na žalost, čak i obično nabavljanje dokumentacije može predstavljati stavku za nerviranje. Odlaganje poslovnih putovanja ili problemi prilikom odlaska. Pritisak od strane nadređenih.

Novac

Sedmica je dobra da naplatite neke poslove koje ste već odradili, ili da vam neko vrati pozajmicu, najverovatnije prijatelj. Prilivi od redovnih poslova su stabilni. Ono što vam ne ide na ruku je povećanje troškova i velika opterećenost obavezama iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Kvadrat Merkura i Marsa može doneti povređivanje, pa je oprez neophodan u svakom segmentu. Starijoj populaciji problemi sa krvnim sudovima i pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!