RAK – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Još jedna sedmica kada vaš apetit zavisi samo i isključivo od toga kako se osećate. Obzirom da ćete emotivno veoma varirati, moguće je da će vam apetit biti pojačan, ali ćete jesti na nervnoj bazi i uglavnom se okretati slatkišima i „hrani utehe“. Mora stradati makar jedna čokoladna torta…

Ljubav

Slobodni, a zaljubljeni imaće osećaj da im samo trunčica, ma milimetar fali da osoba koja predstavlja njihovu čežnju i tihu bol, bude vaša. Sad, predispozicija za ovako nešto ima, ali obzirom na to kako se neke situacije vuku, moguće je i da do željenog ostvarenja ipak neće doći ove sedmice. Vi uradite ono što je do vas, pa ako se sve „poklopi“ – eto vama ulaska u novu emotivnu priču. Ipak, nemojte biti razočarani ako se početak opet prolongira. Do njega će sigurno doći sledeće nedelje.

Rakovi u emotivnim vezama i brakovima imaju još malo vremena da svoje odnose srede. Poslušajte savet i ne odlažite rešenje, jer što vreme više bude prolazilo, teže će vam biti da nađete kompromis. I sami ste svesni da između vas dvoje neke stvari već duže vreme ne funkcionišu. Malo ste se trudili, pa odustali i pustili stvari niz vodu. Budite svesni – za neke emotivne odnose završnica je blizu. Spasavajte šta se spasiti da.

Posao

U poslovnom segmentu prihvatite činjenicu – na brzinu se ništa ne može rešiti, spor tempo dešavanja sada vam samo ide na ruku. To ćete primetiti i sami, jer sve ono što ćete pokušati da pokrenete na brzinu, da biste se izdigli iz nekih situacija koje vas pritiskaju, samo će vam doneti dodatno nerviranje i stres. Ipak, da ne bude da ova sedmica samo donosi prolematiku, jedna saradnja koju ste u prethodnom periodu pokrenuli, sada počinje sa realizacijom . Takođe, problem koji imate sa dokumentacijom može vam pomoći ženska osoba da rešite. Ne terajte inat sa nadređenima, pritisak sa njihove strane.

Novac

Iako je sigurno da ćete tokom ove sedmice pomisliti na kredit ili na pozajmicu od nekog, bolje je da se ne zadužujete. Sada niste zadovoljni prilivima, ali oni će uskoro krenuti na bolje. Jedna jača novčana inekcija dolazi i ove sedmice i ovo će vam pomoći da pokrijete neke rupe u kućnom budžetu.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom mogu postajati sve izraženiji. Potrebno je promeniti način ishrane. Mogući su i ginekološki ili hormonski problemi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!