LAV – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Za vas je bitno da u ovom periodu jako vodite računa o ishrani. Raspodelite hranu na više malih obroka, konzumirajte dosta povrća i voća, a sve ono što je zaprženo, masno, sa jakim sosovima i začinima pokušajte da maknete sa svog stola. Ako možete – umesto mesa koristite ribu.

Ljubav

Sedmica pred vama nije pogodna za emotivne odnose i bračne zajednice. Jedini segment u kome ćete vi i voljena osoba funkcionisati jesu neka praktična pitanja, i to najviše vezano za finansije. Naročito će onima u brakovima ovo biti naporno vreme jer kao da su neke situacije došle do svojih krajnjih granica i vodite računa da neke sitne rasprave ne uzmu ozbiljniji tok. Oni u emotivnim vezama će proći nešto lakše, ali ni vama neće cvetati ruže. Generalno – vi i partner funkcionišete na potpuno različite načine, vaše se energije ne uklapaju, samo vas odgovornost prema bračnoj zajednici ili prema vezi sada drži jedno pored drugog.

Ukoliko ste slobodni, sigurno je da ste nekim zaneti u toj meri da ne znate gde vam je glava od zaljubljenosti. Ne bih volela da rušim vaše ružičaste snove, ali ne izgleda mi da će bilo šta realno i konkretno biti od svega ovog. Možda je bolje da vi sačekate nekog sa kim ćete se bolje razumeti.

Posao

Mnogo toga je nedefinisano u poslovnom segmentu i vama se čini da ste priterani uza zid, opkoljeni okolnostima sa kojima ne možete da izađete na kraj. Planovi se ne ostvaruju, željene saradnje sa inostranstvom prolongiraju, a sve novo što pokušavate da započnete odmah na samom početku pokazuje problematiku i uvodi vas u nesporazume sa potencijalnim saradnicima. Shvatite da je ovo period kada se treba okrenuti ka starom, proverenom i usmeriti se na završetak onoga što ste već u prethodnom periodu pokrenuli. Završavajte svoje tekuće obaveze, tu se snalazite bez problema.

Novac

I dalje smatrate da vam je rešenje za trenutnu finansijsku krizu u zaduživanju ili uzimanju kredita. Toplo bih vas savetovala da od ove ideje odustanete i da pokušate da svoje trenutne prilive uskladite sa troškovima. Finansije nisu bajno, ali još uvek se možete čupati.

Zdravlje

Za ishranu ste već dobili savet, ali još jedan stoji vezan za opuštanje i rekreaciju. U periodu ste kada je vaš energetski sklop dosta slab i potrebno vam je da budete odmorni i sveži.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!