OVAN – nedeljni horoskop od 29.02. do 06.03.2016.

Nedelja kada treba početi sa radom na detoksifikaciji organizma. Sigurna sam da niste ljubitelj povrća (osim ako je kao prilog uz neko podeblje parče mesa) ali vam se baš ono u ovoj sedmici preporučuje. Zelena salata, kelj, karfiol, brokoli… i što više konzumiranja tečnosti, čajeva, napitaka od ceđenog voća.

Ljubav

U emotivim odnosima vi ste na kraju živaca, suviše dugo podnosite neke stegnute situacije i nećete biti baš u blagonaklonom ponašanju prema voljenoj osobi. Doduše, nije ona kriva za tako nešto, vas muče poslovne i privatne brige, i ako bude nekih rasprava između vas dvoje, krivac ćete biti samo i isključivo vi. Emotivni partner je sada spreman na kompromis, a i ima odlične ideje i načine da vam podigne raspoloženje, pa je bolje da se prepustite svom voljenom biću umesto da se pušite od besa i stresa.

Oni Ovnovi koji vole da se upliću u neke tajne kombinacije, neka malo povedu računa. Možete se izgovoriti ili vas partner može otkriti, pa vi posle gledajte šta ćete sa tim. Ukoliko ste sami, u ovu nedelju ulazite zaljubljeni do ušiju. Sad, koliko ćete zaista i uspeti da uradite nešto konkretnije, to je već pitanje. Ako ne pokažete jaču inicijativu, lako je moguće da sve ostane samo na sanjarenju i maštanju.

Posao

Ova sedmica je dosta promenljiva u poslovnom segmentu. Sve ono što ste pokrenuli funkcioniše dobro, čak možete uvesti i neke novine u saradnje koje su aktivne. Međutim, ukoliko pokušavate da osvojite novo tržište, napravite dogovor sa novim poslovnim partnerom – malo je verovatno da ćete u tome i uspeti. Ne preporučuje vam se ništa ovog tipa, jer je komunikacija između vas i druge strane loša, postoji nerazumevanje i nespremnost za kompromis. Takođe, poslovna putovanja neće doneti željene rezultate, ukoliko uopšte budete otišli na njih, jer je moguće otkazivanje u poslednjem trenutku.

Novac

Koliko god da ćete se povremeno nervirati zbog svojih poslova, finansijskim delom ćete biti zadovoljni. Novac od pokrenutih poslova dolazi, čak možete naplatiti i neka dugovanja iz prethodnog perioda. Postoji i jedan element rizika koji će pojedini Ovnovi moći da iskoriste u igrama na sreću.

Zdravlje

Mlađoj populaciji nerviranje jenešto što je zagarantovano, dok bi stariji trebali da obrate pažnju na srce i krvne sudove. Takođe, mogućnost povreda.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!