Bik nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Najbolji predlog za vas bi ove sedmice bilo – sve sa pečurkama. Pošto se kod nas najviše konzumiraju šampinjoni, evo jednog jednostavnog recepta za brzo, ukusno jelo koje će svojim sastavom podmiriti sve ono što vam je potrebno – kombinacija kuvanih šampinjona, pilećeg belog mesa, celera, mladog luka i začina – sok od limuna, maslinovo ulje, biber, so.

Ljubav

Možda biste tokom ove nedelje neke stvari baš i mogli da zadržite za sebe kada su bračni i partnerski odnosi u pitanju. Međutim, koliko vidim – Bikovi neće moći da ćute. Očigledno je da su se neke stvari nakupile u vama i sedmica je kao stvorena za probleme u odnosima koje ćete vi inicirati. Sad – istina je da treba raščistiti i završiti sa onim što boli, ali vodite računa da imate mere. Što se tiče slobodnih, koliko god pokušavali da provalite šta jedna osoba misli o vama i šta je ono što želi od vas – ne možete. Vi ste se zapalili do koske i neizmerno vam je stalo do toga da saznate kako se druga strana oseća – ali u ovom periodu – ništa od toga. Umesto da preispitujete – uživajte – ionako je pitanje koliko će dugo sve ovo trajati… Dopustite romantici da izbije iz vas i pokažite koliko imate senzualnosti i nežnosti.

Posao

Zaboravile ste da morate nešto da odradite, m? Potpuno smetnuli sa uma i kada u ponedeljak stignete na posao – situacija će vas lupiti po sred čela. Prvi dani ove sedmice vuku jednu veliku užurbanost, nerviranje što se ništa ne odvija potaman i što šta god da počnete nikako da završite kako treba. Ako ćemo pravo, drugi deo nedelje će biti tek nešto malo bolji, ali ćete se makar jednog dela tereta obaveza rešiti. Privatnicima se otvara mogućnost jednog jačeg posla za strance, ali treba biti obazriv kod dogovora i potpisivanja obavezujućeg ugovora. Dobro preispitajte ponudu i ono što je vaša obaveza.

Novac

Nepovoljna finansijska situacija tokom ove sedmice. Veći troškovi, gubici novca – čak obratite pažnju da vas neko ne pokrade ili da ne izgubite novčanik. U drugom delu nedelje i povećani troškovi – sve u svemu – prilično ćete se teško snalaziti.

Zdravlje

Do sredine sedmice nepovoljna zdravstvena situacija. Ukoliko osetite bilo kakve neugodne tegobe koje ne prolaze u nekom kraćem roku (naročito ako je srce u pitanju) – pravac kod lekara…

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!