Devica nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Tokom ove sedmice će vam biti neophodno da budete uvek aktivni, u pokretu i bistrog uma, a tako nešto možete postići ne pretovarujući sebe hranom i jedući ono što vaš organizam čini svežim i vitalnim. Špagete i paste su odličan izbor. Čak i one najjednostavnije – testenina, sir, jaja, mleko – i sve to zapečete u rerni… Uz svežu salatu daće vam dovoljno energije za ceo dan.

Ljubav

Imate osećaj da vam je osoba koju želite u ovom trenutku nedostižna. Iako ste mislili da ste na dobrom putu da je osvojite, komunikacija između vas dvoje je iznenada prekinuta. Razmišljaćete da li ste nešto pogrešno rekli, uradili, preispitivati svoje poteze i pokušavati da nađete smirenje. Savet je da sačekate drugi deo sedmice i da onda pokušate ponovo da pokrenete priču sa njom. Period nije dobar za nova poznanstva i za ulazak u emotivni odnos, jer ćete vrlo verovatno ući u nešto što će biti lepo samo na početku.

Poenta je da u ovom momentu ne vidite partnera jasno, samo želite da ispunite sebi želju. U emotivnim vezama i brakovima pustite da se stvari odvijaju nekim svojim tempom, iako ćete povremeno imati osećaj kolotečine. Jedino sam početak nedelje može doneti neku sitniju, ali kratku raspravu.

Posao

Ukoliko želite da napravite neku korenitu promenu ili pomak u poslovnim odnosima, u ovom periodu ne smete stavljati samo svoje interese na prvo mesto. Tranzit Sunca kroz polje ličnosti donosi malo egocentričniji pogled na dešavanja oko vas, a prva polovina sedmice baš i nije dobra za to. Mogli biste svojim ponašanjem i stavovima izgubiti jednu lepu poslovnu šansu. Poenta je u tome da ova nedelja jeste za udruživanje, ne za samoisticanje, koliko god vi smatrali da ste u pravu i da više znate ili vidite od drugih. Biće vremena nekom drugom prilikom da stavite sebe u prvi plan, sada se morate prilagoditi i uklopiti.

Novac

Ove sedmice se sve otvara da zaradite na brzinu, moguće nekom finansijskom manipulacijom ili radom na crno. U svakom slučaju trebali biste da budete oprezni što se legalnosti tiče ili da ne budete izmanipulisani. Ovo je jednokratna prilika i nećete moći više da je ponovite.

Zdravlje

Problemi sa stomačnom dupljom, želucem, crevima. Moguća trovanja, dijareja, opstipacija, nadimanje. Ništa strašno, ali neprijatno.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!