Blizanci nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Za vas ove sedmice savet – rižoto na sve moguće načine. Nije neophodno da koristite integralni pirinač, ali u svakom slučaju je to zdravije za vas. Možete ga kombinovati sa raznim vrstama mesa i povrća, praviti kao posniji ili kao „bogatiji“ – ali poenta je ista – prijaće vam. Pa čak i kao slatkiš – sutlijaš sa malo cimeta, pa još hladan, iz frižidera – prava poslastica i osveženje…

Ljubav

Ulazak vladara vašeg znaka, Merkura, u polje ljubavi otvoriće Blizancima mogućnost za konačno pokretanje priče koja ih već izvesno vreme okupira. Ljubavni sastanak u prvom delu sedmice, ali da li će biti baš sve onako kako priželjkujete zavisiće umnogome od toga koliko ste spremni da se prilagodite ovoj osobi. Nemojte zaboraviti da neke stvari na početku mogu „štucati“ i nemojte odmah da se razočaravate. Sve je stvar usklađivanja i vremena. U emotivnim vezama i brakovima potrebno je da pričate o stvarima koje muče vas ili partnera. Ne dozvolite da se tišina uvlači između vas dvoje. Ukoliko postoji sumnja ili nepoverenje, ovo je nešto što treba odmah u startu razvejati, jer vam može kasnije stvoriti probleme.

Posao

Nedelja koja baš i nije najpogodnija za nove poslovne početke, već pre da neke stvari zaokružite i završite. Ukoliko baš morate krenuti sa novim poslom, onda makar izaberite drugi deo sedmice za to. Očekujte da budete nešto nervozniji, napetiji – trudićete se da održite normalnu poslovnu komunikaciju i saradnju sa kolegama, ali će vas dosta toga prodrmavati i izbacivati iz takta. I pored takvog raspoloženja, moguće je da ćete morati da izigravate mirotvorca i posredujete u nekim kancelarijskim međuljudskim problemima. Privatnici pokušavaju da povrate finansijsku stabilnost, ali to ide teško i komplikovano.

Novac

Niti je ovo dobra sedmica da vi pozajmite pare od nekog, niti vi trebate davati novac na zajam drugima. Verujte mi da će se nešto iskomplikovati, ne sada nego u kasnijem periodu i da ćete imati problema da novac vratite ili da naplatite svoje potraživanje.

Zdravlje

U prvom delu sedmice jače glavobolje, a u drugom možete imati problema sa kožom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!