Lav nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Umerenost je preporuka i ove sedmice za vas. Pored toga, ako ste ikako u mogućnosti, pripremajte sve što možete na pari. Em će svi minerali i vitamini ostati u hrani, ona će biti neuobičajeno sočna i bogata ukusima, em će to odlično prijati vašem želucu i probavnom sistemu. Jedan savet koji i dalje važi – manje vina, manje vina…(malo šale, ali bez alkohola, molim!).

Ljubav

Počeli ste da se ponašate potpuno neuobičajeno za vas. Neke se osobe polomiše pokušavajući da vas osvoje a vi ni da maknete. Nalazite se u velikoj dilemi – postoji dopadanje ali vam se pojedine stvari kod osobe koja vas zavodi ni malo ne dopadaju. Razmišljate da li treba preći preko nekih stvari ili ipak sačekati da naleti neka bolja prilika. Što više budete razmišljali, samo ćete više upadati u začarani krug.

Savet bi bio da ipak date šansu – vrlo lako se može dogoditi da ova osoba u nekom kraćem narednom periodu odustane od vas. Nemojte posle žaliti za propuštenim prilikama. U emotivnim vezama i bračnim odnosima razvoj situacije zavisi od vas. iako se partner trudi da vam ide „niz dlaku“ vi smatrate da to nije dovoljno. Kraj sedmice ipak vam donosi da se osećate rasterećenije i spremnije na kompromis.

Posao

Shvatate da oko nekih poslova ili nekih ljudi morate da se potrudite i da imate veću inicijativu, ali sada jednostavno niste „u fazonu“ za to. Što je najinteresantnije i neke šanse vam se otvaraju ali vi kao da ste izgubili volju, izgubili podsticaj i sve radite „na mišiće“. Ako se u nekom trenutku zapitate šta se sa vama dešava i zbog čega ste se usedeli – sačekajte drugi deo nedelje kada ćete biti raspoloženiji i aktivniji. Do tada možete mehanički odrađivati svoje obaveze što naravno može dovesti do grešaka koje će se tek za par nedelja videti u punoj meri.

Novac

Ove sedmice imate mogućnosti za neku dodatnu zaradu ili ekstra profit, ali da biste ovo realizovali i izveli do kraja kako treba, moraćete da budete mnogo skoncentrisaniji i ažurniji. Generalno – nije loš period za pare…

Zdravlje

U ovom periodu čim stvari ne idu kako biste vi želeli, vi upadnete u razmišljanje, dubiozu, depresiju. Previše sedite, premalo obraćate pažnju na svoj organizam. Potrebno vam je mnogo više kretanja da biste se razdrmali. Učinite nešto za sebe.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!