Škorpija nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Vas malo drma strast, malo više emocije, a najviše od svega stres…pa se neki put i ne setite da jedete. Najgora je varijanta da se dohvatite brze hrane jer nemate vremena ni za šta drugo. Sve sa paradajzom vam savršeno prija – i u salatama i kao sok i kao brzi sos sa malo mlevenog mesa, luka, peršuna, šargarepe. Drugi predlog je sataraš (bećar paprikaš) – brzo se sprema i savršeno prija.

Ljubav

Slobodne Škorpije provod i izlazak sa prijateljima, ili neka proslava, okupljanje – može dovesti u blizinu osobe koja kao da je pravljena po njihovoj meri. Prepoznavanje na prvi pogled, iskra koja se budi od samog početka i velika doza romantike koja će krenuti da vas „radi“ bez milosti pa će pojedine Škorpije imati osećaj da pucaju po svim šavovima. Odavno ste tražili i odavno vam je trebalo baš ovo. Da vas neko zavede samo jednim pogledom, da osetite da varnice sevaju između vas dvoje…

E sada da li će ovo ostati kao nešto trajno ili će za vas biti samo kao adrenalinska inekcija da vas održi u životu dok ne stigne „ona prava“ ljubav, to ćemo tek videti. Ne može se osporiti da će meseci pred nama doneti ovom znaku još prilika za emotivnu ispunjenost, ali na mnogo mirniji način. Oni u vezama i brakovima neka rade na strasti (to će vam baš ići od ruke) i sve će biti u apsolutnom redu. Manji nesporazumi, ali bez snage da unesu neku veću turbulenciju u vaš odnos.

Posao

Jedan veliki posao ili saradnja koji mogu ići uz posredovanje osobe koja vam je prijatelj ili od autoriteta, šefa koji vam je naklonjen. Moguće je da ćete u početku ovde imati nedoumice ili biti nesigurni da ćete sve uspeti da uklopite sa svojim trenutnim poslom, ali vidi se da ka snalaženju idete. Generalno ste u periodu kada trebate da koristite svaku šansu, pa i za dodatni posao, mada je moje da vas upozorim da će toga biti poprilično. Svemu morate dati šansu da biste u nekom kasnijem periodu „probrali“ i ostali samo na onome što vam je naisplativije ili u čemu se najbolje snalazite. Uglavnom sve ide po vašim planovima.

Novac

Možete smatrati da ste u nekoj isplati oštećeni, da vam je uplaćeno manje novca od obećanog ili da je vaš rad pogrešno obračunat. Vaše je da ukažete da je možda došlo do greške. Očekivali ste neke troškove, ali će vam svejedno biti mrsko da ih platite…

Zdravlje

Zdravlje vam je odlično… ili vi bar tako ubeđujete i sebe i ljude koji vas vole…

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!