Strelac nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Trebali bi da usvojite rečenicu – Zeleno, volim te – tokom ove sedmice, jer će vašem organizmu baš to najviše prijati – zeleniš. Dakle, bacite se na spanać, na blitvu, na praziluk, na zelenu salatu, kupus, rikolu, kelj, brokoli. Svo ovo povrće je bogato antioksidansima, vitaminima, magnezijumom i kalcijumom, što vam je u ovom periodu jako potrebno.

Ljubav

U prvom ste delu sedmice još pod velikim uticajem nekih ličnih problema pa ćete verovatno malo potisnuti svoj emotivni život. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, voljena osoba to neće ni malo lako prihvatiti i moguće je da vam svaki dan „začini“ život po kojom burnom svađom. Na svu sreću, ovo će trajati par dana i prestaje tako da ćete moći da se posvetite dragom biću i pokušate da popravite stvari.

U bračnim odnosima ne bih rekla da će biti trzavica, već pre neke vrste zatišja, gde i vi i supružnik zasebno vodite svako svoju politiku i samo se srećete „u prolazu“. Što se slobodnih Strelčeva tiče, aktivnosti bivšeg emotivnog partnera su vas u potpunosti prodrmale iz korena. Možda u početku nećete moći da se snađete u celoj priči, ali ćete jako brzo povratiti izgubljenu stabilnost. Ulazak u nešto potpuno novo ne preporučuje vam se tokom ove sedmice, jer je malo verovatno da će imati trajnost.

Posao

Osećate kako pritisak nekih obaveza popušta i lakše dišete. Možda ćete još dan dva morati da posvetite svoju punu pažnju nekim pitanjima, ali generalno izlazite iz najnapornijeg perioda. Ovo ne znači da nećete na dalje imati posla, o hoćete itekako, ali će sve ipak ići nekim svojim uobičajenim tokom. Ukoliko ste planirali da započnete nešto novo ili da potražite posao, ovo je krajnje vreme za to. Ne razvlačite isuviše sada kada imate šansi, jer ćete uskoro ući u period kada će to biti mnogo teže pokrenuti. Impulsivnost vas vuče u greške, tako da izbegavajte da radite bitne stvari kada niste u potpunosti skoncenrisani.

Novac

Novac dolazi od ranije odrađenih poslova ili će vam neko vratiti pare koje ste mu pozajmili. Ostalo vam je još malo nekih finansijskih obaveza koje morate da podmirite i onda možete da kažete da ste prilično raščistili svoju dužničku situaciju.

Zdravlje

Umor je kod vas jednim delom fizičke, ali mnogo više psihičke prirode. Sve ono što se u proteklom periodu dešavalo ostavilo je svoj trag. Problemi sa nesanicom ili varenjem.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!