Ribe nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Ako do sada niste imali običaj da pet puta u toku dana sednete za sto i pojedete po jedan mali obrok – sada je vreme da ovu naviku usvojite. Jako je bitno voditi računa prvenstveno o količinama hrane koju unosite, a zatim i o kvalitetu namirnica. Slabo jedete kuvanu hranu i pravo je vreme da počnete. Supa ili čorba mora da postane nezaobilazni deo obroka.

Ljubav

Strast se u vama u potpunosti probudila i shvatate da vas neko sve više privlači. Tu sada imamo dvostruku situaciju – ako ste od skoro u vezi, isuviše očekujete i možete smatrati da se druga strana poigrava s vama. Ukoliko ste tek u procesu muvanja, „taj neko“ vam nekako uvek izmakne za dlaku, što vama samo dodatno pojačava želju da ga osvojite. Da se ne biste nervirali shvatite da druga strana sada kontroliše situaciju i da je na vama samo da se prepustite ovoj igri.

Slede vam strasni susreti obojeni fatalnošću i romantikom. Ribe koje su u dužim emotivnim vezama ili brakovima nikako da shvate da je ono što rade pogrešno. Voljena osoba pokušava diplomatski da vam ukaže na vaše greške ali vi možete prilično impulsivno reagovati. Jednostavno, ne volite kada niste u pravu.

Posao

Ono što je u početku izgledalo kao jedan lak i obećavajuć poslić koji vam može doneti finu sumicu na brzinu, može da se pretvori u pravu noćnu moru. Ispašće da ćete debelo morati da se naradite za sitne pare, a da ćete se usput susresti sa gomilom problema. Naročito je prva polovina sedmice frustrirajuća po vas kada ćete na sve ovo još biti nervozni i spremni da odreagujete na brzinu na svaku kritiku ili zamerku koju vam neko uputi. Ukoliko ste u prehodnom periodu propustili neku obavezu, sada ćete morati da se angažujete i oko toga, pored sve tekuće problematike.

Novac

U ovom periodu novac kao da vam samo prolazi kroz ruke. Koliko god zaradili, jednostavno sve odlazi na troškove i tekuće obaveze. Neki prihodi idu i od dodatnih poslova.

Zdravlje

Ako se oseđate kao isceđena krpa početkom sedmice, prihvatite – vreme je da više počnete da mislite na sebe. Razvukli ste se na sto strana i organizam trpi zbog toga. Više relaksacije.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!