Jarac nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Vi i inače niste neko ko se „pretrpava“ hranom, a tokom ove sedmice ste u jednom posebnom balansu i kao da vaše telo samo prepoznaje šta je dobro po njega i koja količina vam je dovoljna. Jedino na šta bih mogla da vam skrenem pažnju jeste da premalo konzumirate voće i da naravno, pravite veliku grešku. Preporuka stoji za breskve i crno grožđe.

Ljubav

Ukoliko ste od skoro pokrenuli neku ljubavnu priču, još uvek ste u fazi upoznavanja partnera. Očigledno vam je da oboje morate da se prilagodite jedno drugom, ali povremeno stvarno ne razumete poteze osobe sa kojom ste. Ne nervirajte se, ne žurite i ne padajte – sve se za sada odvija kako treba, ali u sporijem ritmu nego što biste vi to voleli.

Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku, ova sedmica može biti naročito loša. Očigledno je da ćete imati velikih problema u dogovorima, generalno komunikaciji sa partnerom i da ćete iz nekih napetih situacija samo vašom ličnom smirenošću uspevati da izađete. Ako i vi izgubite mir i stabilnost, postoje naznake za veću problematiku. Oni koji su slobodni verovatno će to i ostati. Ako postoji osoba koja vam se dopada, nećete uspeti da nađete pravi način da joj priđete.

Posao

U poslu dolaze promene koje nisu u skladu sa vašim planovima. Ili bar nećete biti u mogućnosti da se u prvom delu sedmice uklopite. Potrebna je mnogo veća tolerancija sa saradnicima i kolegama, a u ovom trenutku vas strpljenje izdaje. Za vas je mnogo bolja varijanta da se povučete u svoje obaveze i ne reagujete. Generalno postoji problem u komunikaciji, a u sve to mogu biti uključene i nadređene osobe. Teško ćete podneti kritiku šefova. Ne uzimajte sve ovo suviše lično, drugi deo sedmice će ipak donekle rasteretiti celu situaciju.

Novac

Ako ste mislili da ćete uspeti da ostavite neki novac po strani, vrlo brzo ćete shvatiti da ćete morati da ga potrošite na neke kućne ili porodične obaveze. Dobijate nagoveštaj jedne isplate, ali to je nešto što će doći tek sledeće nedelje.

Zdravlje

Na zdravstvenom planu trenutno ne postoji neka veća ugroženost, uglavnom prolazne tegobe.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!