Vodolija nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Jako vodite računa o tome šta jedete u ovom periodu. Vaš organizam i vi sami ste pod velikim stresom i nikako ne biste trebali da konzumirate jaku i tešku hranu jer će vas to samo dodatno opterećivati, a morate voditi računa i o svojim krvnim sudovima. Riba, pileće ili ćureće meso, povrće, voće – sve umereno, sve u malim obrocima. Slatkiše i alkohol izbacite u potpunosti.

Ljubav

Ne može da se porekne da će slobodne Vodolije imati dosta zanimljivih susreta i dešavanja tokom ovog perioda, ali mi nikako ne izgleda kao da ćete od bilo koje priče ili „zanimacije“ uspeti da napravite nešto konkretnije. Više osoba je trenutno u fazi „obletanja“ oko vas i sve je to vama simpatično i interesantno, ali ne osećate onu pravu unutrašnju vatru i želju da se posvetite apsolutno samo jednoj od njih.

Neki će pripadnici ovog znaka ovo vreme iskoristiti da malo uživaju u avanturama. Doduše, moguće je da će vas neko zaneti u većoj meri, ali samo ako dozvolite sebi da se opustite i prepustite. Što se tiče onih u emotivnim vezama, brakovima – moguće je da ljubomora „puca“ na sve strane. Vi ste sumnjivi partneru, on je sumnjiv vama i tako se oboje vrtite u začaranom krugu. Moguće su povremene svađe i rasprave.

Posao

Tokom ove sedmice prvenstveno su aktuelni problemi sa papirologijom i u komunikaciji sa saradnicima. Zbog svega ovoga neke svoje planove ćete morati da izmenite ili prolongirate. Ni tim promenama nećete biti zadovoljni jer se na taj način suviše udaljavate od osnovne postavke posla koju ste zamislili. No, šta da se radi, sada se morate prilagoditi trenutnim okolnostima i izvući najbolje što možete. Ne savetuju se neka veća finansijska ulaganja, bilo u već postojeće poslove, bilo ako pokrećete nešto novo. Bolje je sačekati da se otvori neki povoljniji period nego ulagati u trenutno neisplative stvari.

Novac

Iako će isplate tokom ove sedmice stići na vreme, imaćete manji problem oko nekog vašeg zakasnelog plaćanja. Ipak, ovo je kratkotrajne prirode i brzo rešivo.

Zdravlje

Mogući problemi sa sinusima, alergijama, glavom. Migrenozne glavobolje. Ako se ovo češće ponavlja – zapitajte se da li postoji problem sa krvnim sudovima.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!