Vaga nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Ove nedelje možete da se malo (ali samo malo) opustite i da u nešto većoj meri uživate u svojim omiljenim slatkišima. Tranziti planeta su takvi da ćete brzo trošiti ono što pojedete, pa kad je već tako iskoristite priliku i dajte sebi malo na volju. Bilo bi ipak dobro kada biste više konzumirali voćne salate nego čokoladne i kremaste poslastice…

Ljubav

I u dužim emotivnim vezama i u brakovima sledi vam period nervoze. U pojedinim trenucima izgleda kao da čekate samo jednu partnerovu reč pa da ospete paljbu. Naročito će prva polovina nedelje biti intenzivna po ovom pitanju. U suštini, kada sednete i razmislite malo, stvari se i ne dešavaju toliko loše, ali vi sada imate tendenciju da preuveličavate sve. Moguće je da su u vama proradili strahovi – da partner nema dovoljno emocija prema vama, da nije zainteresovan za nekog drugog, da ne krije nešto od vas…i tako dalje.

Šta reći osim – ako vam ovo postane u narednom periodu uobičajena rutina, nemojte posle padati u nesvest kada dobijete adekvatan odgovor od druge strane. Čuvajte svoje veze i brakove i spustite malo loptu. Što se slobodnih Vaga tiče – totalno ste nezadovoljni. Nešto je taman krenulo kako treba….i stalo. Zbunjenost, sumnja, nesigurnost….biće bolje u drugom delu sedmice.

Posao

Brzo, intenzivno, kriza, problem… i u poslednjem trenutku rešenje koje izvlačite a ni sami ne znate odakle. Ovo je ukratko opis dešavanja u većem delu radne nedelje. Tek ćete tamo negde u petak moći da danete dušom kao čovek. Ove sedmice će osnovna simbolika vašeg znaka – balans – dobiti na svom punom značenju. Vi ste faktor koji u ovom periodu uspeva da pomiri zaraćene strane, uspeva da snagom i kreativnošću svojih ideja nađe kompromisno rešenje za sve. A šta ćete vi lično imati od toga? Iskreno – ove nedelje jako malo. No, polako – ima još dana za megdana….tj. vaše vreme za priznanje tek dolazi.

Novac

Možda dosta toga uspevate da rešite, ali svoju komplikovanu finansijsku situaciju baš i ne. Rata kredita se mora platiti, obaveze se moraju izmiriti i bićete vrlo tužni gledajući svoj poluprazan novčanik. A šta da se radi…i tu će nekad valjda svanuti…

Zdravlje

Uglavnom vam ništa pod milim Bogom ne fali, ali u ovom periodu volite da malo dramatizujete i da naterate sve da se vrte oko vas. U suštini, potrebno vam je malo pažnje i brige drugih da biste se osećali dobro.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!