Rak nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Riba i morski plodovi su vaša savršena hrana ove sedmice. Ako do sada niste – obavezno probajte salatu od hobotnice – bogatstvo ukusa i totalno osvežavajuće, a ako uz to pripremite i bareni krompir i blitvu (sa belim lukom pod obavezno) imaćete jedan fenomenalan obrok koji će na svaki mogući način zadovoljiti vaša čula.

Ljubav

Počeli ste da se emotivno „dižete“ i da unutar sebe osećate sve veću povezanost sa nekim ko je od skora u vašoj blizini, ali ćete retko dozvoljavati da se promena na vama vidi. Još uvek u vama postoje strahovi od prebrzih dešavanja, uporno pokušavate da kočite odnose u kojima ste, dajući šansu vremenu da odredi da li je osoba pored vas prava ili ne. Ipak, neke stvari vas odaju – pogledi, reči koje ne možete baš uvek da zaustavite i druga strana već postaje svesna da ste krenuli da se otvarate. Novi emotivni počeci nisu preporučljivi ove nedelje. U bračnim odnosima i emotivnim vezama postoji jedna forma stagnacije ali generalno gledano – vi i partner ste ipak jedno pored drugog. Malo odsutni oboje, doduše i svako u nekim svojim mislima.

Posao

Pre nego što zakoračite u ovu sedmicu, naoružajte se strpljenjem, taktičnošću i mudrošću. Jer će sve ovo biti na ispitu. Dešavanja na poslu nestabilna, situacija se iz časa u čas menja i vi povremeno nećete znati kako da odreagujete. U prvoj polovini sedmice ste nervozni i jako impulsivni, ali vam i rešenja neke problematike mogu doći na brzinu. Koliko je loše, toliko je i dobro. Neki put je baš potreban impuls da vas „potera“ na akciju u pravom smeru. Ukoliko dobijete informacije ili neke dobre vesti, ne letite odmah. Prvo se zapitajte da li ovoj osobi treba verovati ali i proverite koliko su informacije tačne.

Novac

Budite realni kada su finansije u pitanju. Ako mislite da ste napravili savršenu taktiku i da će vam novac bukvalno pasti sa neba – nemojte da kukate ako se razočarate. Generalno, na sreću se ne oslanjajte, ona je u ovom periodu vrlo varljiva.

Zdravlje

U prvom delu sedmice mogući problemi sa visokim pritiskom, glavoboljama. U drugom delu budite oprezniji nego inače – moguće povrede u žurbi ili u nemarnosti.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!